Product volgens verwachting en snelle levering

Op aanvraag vlot een proefdruk ontvangen. Product was volledig volgens verwachting (niet meer en niet minder) en de levering was snel (ondanks PostNL drukte). Degene die het product hebben mogen ontvangen waren allen zeer blij.

Dedkundig, snel en meedenkend

Dit was voor ons de 1e ervaring met promofit. We kregen heel snel de offerte, waarna het contact telefonisch is voortgezet. Goede en duidelijke communicatie. Snelle levering en vriendelijk, meedenkend personeel. Voor een volgende keer staan jullie bovenaan het lijstje!

Mooi product, heel snel geleverd!

Ondanks de decemberdrukte konden mijn gepersonaliseerde koffiemokken heel snel worden geleverd. Ze zijn bovendien van een zeer goede kwaliteit, en daardoor een waardevol relatiegeschenk. Blij mee!

Advies en aflevering zeer goed.

Mijn ervaring is zeer goed, bestel vaker bij Promofit.

Goede communicatie, snel geleverd

Snelle, goede, persoonlijke service!

Voor het bestellen van pins voor ons bedrijf ben ik op een heel persoonlijke manier geholpen. Snelle reacties op de mail, vragen en aanpassingen van het ontwerp en een snelle levering.

Persoonlijke aanpak, duidelijk en snel

De service is top, ook alles aan gedaan om snel te leveren wat hun ook gelukt is! Dat ontbrekend half sterretje: ik mis een persoonlijk account waar ik mijn offertes, bestellingen en facturen kan opvolgen. Voor jullie zou het ook gemakkelijker zijn denk ik naar betaling toe (online betaling). Never the less, bestellen doen wij vast zeker terug :-)

geweldig geholpen

Promofit heeft mij geweldig geholpen om mij als sponsor het hockeyteam van Upward Jong Dames 1 te voorzien van twee schitterende bidonkratten en goed meegedacht in de bestickering van de zijkanten van de kratten. Tevreden sponsor en tevreden team. Bedankt!

super

snelle en correcte levering

prima service

we zijn zeer tevreden over de service die geboden wordt en de snelle levering.

Betrouwbaar

Zeer tevreden, snelle reactie op vragen/verzoek offerte en betrouwbare levering.

Snel en goed tegen een eerlijke prijs

Snel en goed tegen een eerlijke prijs

Goed en nietjes

En snel in huis en zie er top uit meschien wat voor op de site van ons als banner met een link naar jullie site zeten Groetjes dj Cor van radio Cor

Super Services en Perfecte levering

Ze denken mee in alles. Super goede service, snelle reacties, en heel snel geleverd. Aanrader!!!

Goed advies en service, snelle levering

Op voorhand werden mijn vragen adequaat en snel beantwoord. Kwaliteit is echt goed (en voor de prijs boven verwachting). Dank voor de goede service!

prima service ervaren; maskers werden zeer snel geleverd

Prima afhandeling!

Ondanks meerdere keuze wisselingen, kreeg ik niet het idee dat het als vervelend werd beschouwd.

Mogelijkheden ipv beperkingen

Uiteraard kwam mijn idee om pennen te bedrukken ineens en ongepland, zonder rekening te houden met systemen. Dit bleek een van de weinige organisaties die in staat bleek mee te denken gericht op de mogelijkheden ipv de beperkingen. TOP! (Yep, alles op tijd en naar wens bezorgd)

vlotte communicatie, snelle en correcte levering

Voor een erg redelijk bedrag leuke gifts besteld. Alles volgens afspraak en snel geleverd. Chapeau!

stipt

Stipte opvolging, correcte levereing.

Prima bedrijf

De kwaliteit en de levering is uitstekend staat en dat maakt het bedrijf uniek

Goede communicatie, snelle levering.

Prettig dat je niet zoveel aantallen tegelijk hoeft te bestellen. Alles word duidelijk aangegeven en correct en vlot geregeld.

Dit bedrijf heeft een super snelle en vriendelijke service.

Snel, vakkundig en goede kwaliteit

Heel tevreden met het resultaat en de persoonlijke service

Goede service voor een top prijs!

Ik ben goed geholpen en het geleverde product zag er ook helemaal naar wens uit.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.