prima service

prima geholpen , snelle levering en meedenken in oplossingen. vriendelijke ontvangst.

Super service

Ik ben super goed uit de brand geholpen door Jim. Personeel zeer vriendelijk.

Super service, mooie producten en snelle levering!

Snelle reacties, mooi ontwerp, wordt goed meegedacht en uiteindelijke levering met prima producten en snelle levering!

Na bestelling niets meer gehoord.....

Ben benieuwd of de juichende beoordelingen er door het bedrijf zelf zijn neergezet. Na mijn bestelling (en betaling) heb ik niets meer gehoord. Telefonisch is het bedrijf niet -meer- bereikbaar. Door de drukte zeggen ze.... Jammer. Door technische (?) problemen is er een fout gegaan Het bedrijf heeft z'n best gedaan alles op te lossen en dat is goed gelukt.

Excellent

The guy who helped me was really nice. He knows what he is doing. Topservice, didn't expected that, because he doesnt look that smart (joking, me and the sales person go way back)

Super strakke magneetplaten! Super service!

Mooie duidelijke auto magneetplaten. Goede communicatie. Hebben echt meegedacht om voor mij tot de perfecte oplossing te komen. Nogmaals super bedankt!

zeker een aanbeveling

goede service, ook na een misverstand van mijn kant. de winkelwagenmuntjes zijn super leuk geworden en mocht onze bruiloft door het corona virus niet doorgaan en verzet moeten worden laten we de nieuwe muntjes zeker weer bij jullie maken

Top firma, super Jordi!!!

Ondanks de ernstige situatie in de wereld heeft Jordi zich super ingezet en is alles goed gekomen. Jordi je bent een TOPPER!!!!

Super service, excellent quality

I knew from in advance that it would take app. 1 month but it was worth to wait for it. I love my coins very much, thank you very much for the excellent service when ordering it.

goed materiaal mooie kleuren

Ik had precies de zelfde bestelling als de keer daarvoor gedaan. Echter nu kregen we een glanzend magneet bord. De vorige keer een mat bord.

Zeer goede service en behulpzaam

Mijn logo was niet perfect van qualiteit . Dus hebben ze het voor mij aangepast . Nu heb ik de beste kwaliteit . 👍👍👍

Prima,..

Goede/fijne communicatie met de medewerkers van Promofit! Ondanks afwijkende maatvoering van het bestelde artikel op mijn verzoek is dit prima voor elkaar gekomen. Dank!

heel tevreden

Heel tevreden met onze bestelling. Alles goed per email doorgegeven goede communicatie.

Hele mooie kwaliteit, denken goed met je mee, geven advies en antwoorden snel op al je vragen. Hele goede service.

Prachtig resultaat!

Ondanks de hopeloze vertraging ivm China toch op tijd aangekomen en mooi geworden

Uitstekende en snelle service met top producten als resultaat!

Uitstekende en snelle service met top producten als resultaat!

Perfect.

Ik ben er blij de magneten en jullie medewerking. Vriendelijke groetjes manuel

Fijne communicatie

Na enkele mails heen en weer kregen wij een mooie levering. Hartelijk dank;

Goede en snelle levering

Helaas is de kwaliteit van de magneet niet top. De letters waren uitgelopen.

Snelle opvolging en levering, super kwaliteit!

Snelle opvolging en levering, super kwaliteit!

Snelle levering + behulpzame medewerkers!

Erg prettig!

Bestelling is precies wat ik wilde en super fijne samenwerking!

Mijn ervaring met promofit was uitstekend! Er werd snel en duidelijk gereageerd op mijn mailtjes en goed meegedacht met mijn problemen. Erg geduldig en vriendelijke samenwerking, en het resultaat is precies wat ik wilde! Zou promofit aan iedereen aanraden!

fenomenale bereidwillige medewerking tot in de perfectie

communicatie was T O P uitvoering onvoorstelbaar prachtig al onze wensen werden voldaan, hun voorstellen briljant

goede service

Snelle, correcte service en levering

Precies zoals gevraagd

Goede service, snelle levering, goede bedrukking.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.