Goede bereikbaar en service

Super tevreden. Goed contact gehad en de levering ging heel snel.

Prima en snelle service. En vriendelijk.

Handige website, snelle service. Prima allemaal.

Mooi product geworden, snelle levering

Onze nieuwe leeslampjes zijn erg mooi geworden. Zo hebben we een leuke giveaway. Ook de levering was sneller dan we verwacht hadden, erg fijn.

Goede & snelle service

Erg snel geleverd en goede hulp gekregen.

Helemaal top

Prima service, top artikel, goede prijs, snelle levering.

Meedenken en snel leveren: top!

Spoedklus voor bedrukken van keycords, goed meegedacht en binnen drie werkdagen geleverd, klasse!

Mooier dan we hadden durven hopen

De winkelwagenmuntjes zijn super mooi geworden, mooier dan we hadden durven hopen! Snelle service en onze aanpassingen werden met veel geduld steeds in korte tijd verwerkt.

Geweldige service

Heel goed gelopen om online een ontwerp te maken voor mijn eigen winkelwagenmuntje. Daarbij ook een snelle levering en goede kwaliteit. Ga dit bedrijf zeker promoten bij vrienden en voor een eventuele bestelling in de toekomst weet ik jullie weer te vinden!

Goed product Goede service

je word er goed geholpen en product is erg mooi

je word er goed geholpen ik heb gebeld met ze ze staan je vriendelijk te woord en helpen je goed product is erg goed gelukt

Goede correcte service

Goede klantenservice, correcte levertijd, tevreden met onze bestelde magneten!

TOP

Heel goed geholpen. Duidelijk mail contact m.b.t bestelling. een zeer tevreden klant

Geweldige dienstverlening, prima product

Geweldige dienstverlening, afspraak is afspraak en denken graag met je mee in mogelijkheden!

Goed product en top service!

Zeer goede prijs kwaliteits verhouding.

Snelle correcte afhandeling

Heel goed geholpen. Snelle levering van de pins en natuurlijk mooi gemaakt.

Hele goede service

Goede service en ik ben telefonisch heel goed geholpen. Wat er werd beloofd is waargemaakt, dus van mij een dikke 10!

Ik vond het alleen jammer dat de restricties voor gravering zo groot waren. Kon mijn logo niet groot genoeg er op zetten.

Ben heel goed geholpen geweest!

De service verloopt super vlot!! Alles is naar wens!!

Erg snel en behulpzaam

Geweldige service en snelle levering!

Kreeg snel reactie via de mail en ben erg tevreden over de producten!

Mooie producten, prima service

Ik had relatiegeschenken besteld met een deadline. Dit was in principe niet haalbaar maar ze hebben alles in gang gezet dat ik mijn producten op tijd zou ontvangen. Op het afgesproken tijdstip heb ik alle keurig ontvangen, top!

Positieve ervaring

Website goed toegankelijk en makkelijke zoekfunctie. Daarna simpel te bestellen. Duidelijke mail retour m.b.t. bestelling en betaling en goede feedback na betaling dat de bestelling verwerkt en opgestuurd gaat worden. Mooi op tijd geleverd zoals op website staat vermeldt.

Great service, great consideration of specific wishes

We ordered 1000 refrigerator magnets, and needed them asap. Although the normal time of delivery was set at 10-15 working days, Promofit got the magnets to us in 5 working days. Thank you very much!

Snelle service en goede kwaliteit

Snel en goed geholpen

Na het invullen van het contactformulier kreeg ik snel antwoord. De bestelling was vervolgens zo gedaan en de bestelling werd de volgende dag bezorgd. Top service voor een goede prijs.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.