Professional

Good service

Goede service, leuke producten

Meedenkend, heel redelijke prijzen en snelle levering.

Komen afspraken na en zijn flexibel

Komen afspraken na en zijn flexibel. Personeel is zeer vriendelijk en service-minded.

TOP

Degelijk materiaal, Mooie afwerking, Correcte levering

Snelle service en kwaliteitsvol product

Het artikel dat ik heb laten maken voldoet volledig, ook de service ging vlot en goed. Hier dus een zeer tevreden klant.

Prima, klantvriendelijk en snelle levering

Snelle levering en goede magneten

De magneten zijn precies zoals ik ze had besteld en werken goed. De levering was erg snel!

Zeer tevreden en tijdige levering

zeer tevreden en tijdige levering. Snel antwoord op mailverkeer

prima service, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

iedereen aan te raden!

Snelle en correcte levering!

2x zeer positieve ervaring

Exceeding expectations

Good corporation and communication in designing the article. For delivery I made a mistake: I read 15 days i.s.o. 15 working days. Without promising anything Promofit delivered the articles within 15 days (two weeks). Exceeding my expectations!

Snel gehandeld!

Ik moest halsoverkop nieuwe emblemen hebben zodat wij onze teamshirts zouden kunnen bedrukken. Na 1 belletje stond de opdracht al klaar en binnen beloofde tijd is de productie hiervan afgerond!

Prima service. Duidelijk en er werd gelijk begrepen wat de bedoeling was

Goede service.

Snelle service. Mooi materiaal dat mooi is afgewerkt!

Perfect en snel geregeld!

Van tevoren een sample opgevraagd zodat wij de kwaliteit van het product kon beoordelen. Deze werd snel en kosteloos naar ons opgestuurd. Daarna uitstekend geholpen met het iets aanpassen van het ontwerp en binnen 3 weken het uiteindelijke product in huis.

Snelle service, goed advies, en communicatief benaderbaar

PERFECT

Perfect!!!!

Good

Good

Snel handelen, goede prijs/kwaliteit

Zoals gewenst

Prima werk afgeleverd

Prima werk afgeleverd. Geen klachten!

Goede service, de kleuren waren echter niet zoals gevraagd

De kleuren van de labels bleken bij levering niet te zijn zoals gevraagd en gehoopt. De visuele voorstelling zag er van kleuren ook anders uit.

Very good

Very friendly, good service and it looks very Nice

top geregeld, met spoed geleverd.

top geregeld, met spoed geleverd.

Great

Good service

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Promofit

Voor bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen is Promofit sinds 2006 de toonaangevende leverancier. Met een totaalassortiment van weggevers zoals bidons, pennen, polsbandjes, sleutelhangers, powerbanks, usb-sticks, t-shirts, handdoeken en flesopeners kunnen wij u ten alle tijde voorzien van het geschikte artikel voor bijv. promotiecampagnes, beurzen, festivals, bruiloften, kerst of eindejaarsgeschenk.