Zeer tevreden.

Goede mailwisseling en keurig op tijd geleverd.

Mooie winkel

Wij hebben een prachtig prikbord besteld. Deze siert nu onze keuken

Erg blij met mijn producten!

Deze website was voor mij nieuw, maar heeft een heel leuk, exclusief aanbod qua producten!

Excellent

Great products, communication and fast delivery, definitely going to order again

Erg tevreden!

Alles in perfecte staat aangekomen, vind die wafel handdoeken echt van heerlijke kwaliteit! Netjes verpakt en dankjewel voor het persoonlijke kaartje! :)

Top, zoveel aandacht besteed aan een pakket

Een bestelling bij byjensen is bijna alsof je je aankoop in een luxe stenen winkel hebt gedaan, zoveel aandacht wordt besteed aan je pakketje. In mooi vloeipapier ingepakt, een persoonlijk, handgeschreven kaartje, en een heerlijke kleine traktatie van Lakrids erbij. En nog mooier: het hele pakket is vrij van plastic verpakkingsmateriaal, tot en met de verpakkingstape aan toe. Voorbeeldig! Dankjewel, Inge!

Super fijne website met prachtige items

ik shop regelmatig bij By Jensen, fijne webshop, prachtige items. Fijne verzending en mooi Scandinavisch design.

Superblij dat ik deze site hebt gevonden.

Bestelling duidelijk te volgen, goed verpakt, snelle levering. Bij het openmaken van de doos ook nog een persoonlijke bedankje. Zeer attent ;)) ik zal bij volgende bestellingen zeer zeker kijken of het ook By Jensen verkrijgbaar is. De totale score is meer dan 5 sterren waard !!!

Mooi assortiment en goede service

Hele fijne winkel. Online goede en snelle service.

Prachtige spullen

Snel bezorgd met een persoonlijk tekstje erbij en daarbij erg zorgvuldig verpakt! Op deze manier een cadeautje voor jezelf!

Ik werd gebeld omdat de verzending verkeerd was aangevinkt . Zeer behulpzaam ! Zeer goed verzorgd verpakt met lekkere attentie erbij !

TOP!

Keurig geleverd met een persoonlijk kaartje en een "verrassing" ;-)

Het is altijd een cadeautje

Zeer positief over de verzorging, kwaliteit en service. Mijn complimenten.

Uitstekend!

Mijn ervaring is in alle opzichten positief: website, bestelprocedure, verzorging van het bestelde artikel; alles prima in orde. Bovenal; ik ben blij met het bestelde product.

Makkelijk te vinden zeer snelle levering

Perfect en super snelle verzending

Product was perfect, zoals beschreven en verzending was super snel

prachtige pure woonaccessoires

Mooie, gebruiksvriendelijke site met prachtige, pure woonaccessoires, snelle levering, zorgvuldig verpakte met een attent schrijven erbij als dank voor de bestelling

Ik kreeg de volgende werkdag al mn bestelling

Prachtige ledkaarsen en op de bijgevoegde nota stond een “handgeschreven “ groet!

Beste Inge, Het was super! ook de bezorging. Zeer goed bedrijf. Groetjes Corry en een fijne jaarwisseling.

De site was iets minder overzichtelijk omdat ik in eerste instantie de kleinere maat van dit artikel wilde. Hier kwam ik pas op door naar de producten te gaan via Google dus niet via jullie site. Daar stond deze niet op vermeld. Pas toen ik via de site van Google klikte op de foto van het kleinere product kwam ik dat werkelijk op dat product terecht

Fantastisch!

Fantastische persoonlijke service en schitterende producten.

Vlotte levering

Mooie producten, levering als afgesproken m persoonlijke touch

Persoonlijk en snelle afhandeling

Bestelling in twee dagen in huis. Attent de persoonlijke tekst op de bijgevoegde kaart

snel geleverd

Makkelijk online besteld en snel geleverd.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.