Goede updates over de verzending, netjes ingepakt en mooie producten!

Super product en communicatie

Heel blij met de karafe en glazen! Goede communicatie en kortings prijs!

Fantastisch hulpvaardig

Vragen werden snel beantwoord en een persoonlijke note bij de levering toont betrokkenheid !

TOP!

Prachtige producten, denken proactief met je mee, fijn contact, snel verzonden, prachtig ingepakt.

Keurig geleverd

Netjes en goed ingepakt, twee sets glazen besteld. Helaas viel de kwaliteit van de glazen zelf dan weer flink tegen... Zien er prachtig uit, maar zo dun dat ze haast breken in je handen.

Goede en accuraat communicatie

Correct en persoonlijk gehouden, de levering duurde even, maar hield ons op de hoogte

Prachtige spullen, top kwaliteit en goede service mensen

Een mooie website met prachtige items en het merk dat we zochten. Ook erg handig dat we onze aankopen toch ook eerst konden komen bekijken in de showroom. Het was inderdaad prachtig en precies wat we verwachtten. Goede service en erg vriendelijke ontvangst. Kortom zeer tevreden!.

Mooie producten, goede communicatie over verzending

Fijn om hier producten te kopen. byJensen hield mij goed op de hoogte over de verzending en de producten zijn goed verpakt met een persoonlijke berichtje erbij.

Persoonlijke service, snelle verzending. Super!

Een aantal producten besteld. Alles netjes verzorgd verpakt, een cadeautje voor mijzelf om uit te pakken. Met een klein berichtje, leuke persoonlijke service. En erg blij met mijn producten! Een fijne (online) winkel ervaring. Ik ga zeker vaker byJensen bestellen :-)

Prachtige items en heel klantvriendelijk

Ik ben ontzettend lief geholpen toen er buiten Jensen om een kink in de bezorgingskabel ontstond. By Jensen deed er alles aan om mijn mooie wandrek super snel toch bij mij te krijgen. Ik ga zeker ook nog eens de showroom bekijken. Dit smaakt naar meer.

prachtig wandrek

Mooie site met prachtige items. Ik zag een wandrek precies zoals ik in gedachten had, hout met wit metaal, voor mijn nieuwe keuken en ik ben er erg blij mee.

Prachtige producten en super service.

Heel fijn geholpen toen ik mijn bestelde producten kwam afhalen!

Super goede service en levering!

Super goede service en levering!

Zeer positieve ervaring

Vlotte levering, goede service en artikel is persoonlijk verpakt. Product voldoet aan verwachting. Deze winkel is absoluut een aanrader.

Snel

Snel, goed en leuk verpakt. Persoonlijke touch.

Uitstekende webshop! Hele mooie spullen voor een nette prijs. Een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Bon voor een mooie korting voor de volgende bestelling. Bijzonder attent en het voelt alsof je al lange tijd klant bent. Klasse!

Klantvriendelijk.

Goede informatie. Duidelijk en integer. Prettige ervaring om zaken mee te doen.

Zeker een aanrader om hier uw producten te bestellen! Snelle reactie en service :)

Hele mooie producten en snelle service. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe aankoop. Ik raad het ten zeerste aan aan.

Van bestelling tot aan bezorging alles tip top in orde!

Mooie artikelen, alles is heel mooi verzorgd. De informatie over de bestelling. Bij het pakket zit een handgeschreven kaart, erg leuk, en hele leuke, lekkere presentjes om te proberen. Dit maakt het uitpakken een feestje.

Correct, snel en persoonlijk

Absoluut tevreden over de service, snelle levering en personal touch middels een handgeschreven kaartje!

Snel geleverd en produkt top

Na vlotte online bestelling werden goederen snel geleverd. Mooi verpakt zodat er geen transportschade was Mijn wandrekje is zeer mooi!

Uitstekende services en snelle levering

Iedereen is altijd mega vriendelijk en willen ondanks dat ze een webshop zijn persoonlijke services leveren! ByJensen is daardoor 1 van mijn favoriete website!

Fantastisch!

Bestelling plaatsen was gemakkelijk... Je werd van alles op de hoogte gebracht... Je kan direct als cadeau in laten pakken! Snelle levering!!!

Uitstekende levering en service

Product was goed verpakt en zonder beschadigingen geleverd. Na mijn bestelling een vriendelijke mail gekregen met informatie over de verwachte leveringsperiode. Netjes!

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.