Goed, snel en vriendelijk

Ik was op zoek naar de advent Kalender die ik in Denemarken altijd had, via byJensen had ik deze snel gevonden, besteld en binnen 2 dagen ook in huis, aangevuld met een persoonlijk bericht! Top service, dank jullie wel!

Zeer goede ervaring

Goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Handgeschreven kaart en kleine attentie bij bestelling ontvangen. Leuk!

Snel verstuurd en mooi ingepakt

Ik had mijn spullen de volgende dag al in huis en de cadeautjes waren prachtig ingepakt

Mooi verpakt cadeau!

Goede prijs, makkelijke communicatie en prachtig verpakt als kerstcadeau.

Leuke brief erbij.

Te mooie spullen en geweldige service

Nergens zo’n warme ontvangst, altijd ontzettend blij met schitterende aankopen.

Snel en goed bezorgd, vriendelijk

Aanrader

Prima bedrijf

Persoonlijke behandeling vriendelijk.

Mooie producten

Mooie producten, kwaliteit, snelle levering, goed verpakt, ruime keuze. Altijd een persoonlijk handgeschreven kaartjeen een attentie. Top!

Mooie en originele webshop!

Mooie producten, kwaliteit, snelle levering, degelijke verpakking, altijd een persoonlijk handgeschreven kaartje en attentie. Top!

Mooie en originele webshop!

nnn

Netjes aangeleverd en leuk persoonlijk berichtje..en geen verzendkosten..top

Prachtige producten!

Mooie producten, origineel, kwaliteit, snelle levering, goed verpakt en altijd een persoonlijk handgeschreven kaartje. Top!

Prachtige producten!

Vakmanschap met een hart

Prachtige zoutmolen besteld, had een foutje gemaakt met het invullen van de adres gegevens maar dit werd professioneel en vriendelijk opgelost. Een handgeschreven kaartje maakte het helemaal af. Ik schrijf nooit recensies maar voor dit niveau van service mag daar best een uitzondering voor gemaakt worden. Een absolute aanrader voor de liefhebber van mooie producten en vriendelijke mensen.

Vakmanschap met een hart

Persoonlijke benadering

Door onduidelijkheid van mijn kant, kreeg ik snel een berichtje. Bestelling snel verstuurd met persoonlijke touch.

Snelle levering en siuowe service

Fijne en mooie webwinkel met prachtige producten. Een aanrader

Snelle levering en siuowe service

Fijne en mooie webwinkel met prachtige producten. Een aanrader

Fijne communicatie en komen afspraken na.

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.