Helemaal tevreden

Prima service Mooie spullen Snelle levering

Heel mooi en kwaliteit vol!

Echt een aanrader!!!

Superleuk

De ontvanger vond dit een superleuk kado in haar surprise!

Superleuk

De ontvanger vond dit een superleuk kado in haar surprise!

Love this shop!

Mooie overzichtelijke shop met vele hele mooie producten! Snelle levering & top inpakservice, dat alleen is al een cadeautje o zich!

Aanrader

Mooie artikelen, prettige communicatie over de levering. Kortom: een aanrader!

Snel, goed en heerlijke producten

Vriendelijk in communicatie, snelle verzending en goede en snelle afhandeling toen een onderdeel van de kast foutief gemonteerd bleek.

Delivery was fast. My order was nicely wrapped. The handwritten little note & gift were a nice touch, thanks !

Snelle bezorging, mooi ingepakt en nog een persoonlijk kaartje erbij. Hele goede service! En de ontvanger van het cadeau was er heel blij mee!

Na een vriendelijke begroeting van Inge, keken wij onze ogen uit!!! Omdat wij al heel lang op zoek waren naar mooie wandrekken en deze op de site hadden gezien, besloten wij naar Leiden te rijden. De uitleg op de site sprak ons al aan, maar zoiets wil je toch in het echt zien. Uiteindelijk hebben wij drie wandrekken van Gejst gekocht. Wij kunnen niet wachten tot ze op onze muren hangen!!!

Prima service - mooi artikel

Bestelling verliep heel vlotjes

Snelle en mooie persoonlijke levering

Mijn bestelling werd snel verzonden. Het was leuk en goed verpakt met een persoonlijk geschreven kaartje wat het erg leuk maakt.

10 met een gouden griffel

Leuk assortiment, fijne website, snelle bezorging met een persoonlijke noot

Snelle levering en netjes bezorgd

Ik was helaas 10 minuutjes te laat om mijn bestelling dezelfde dag verstuurd te hebben, maar ze hebben dit toch gedaan. Dus lekker snel bezorgd en de bestelling was ook netjes ingepakt. Zelfs een handgeschreven bedankje en 10 euro korting op een volgende bestelling erbij gekregen. Kortom: complimenten!

Geweldig!!

Snelle service, goed verpakt en bedankt voor het persoonlijke bericht!!

Prachtig product en zeer vriendelijke service

Communicatie met byJensen ben ik zeer te reden over: snel, adequaat en vriendelijk. Verpakking zo klein mogelijk en zonder plastic. Ik heb wel vrij lang op de bezorging moeten wachten, maar werd goed op de hoogte gehouden.

Prachtig stuk, goed verpakt, leuk om uit te pakken.

Product is mooi, strak en toch functioneel. Gedegen, duurzaam verpakt. Leuk, persoonlijk presentje bij uitpakken.

Product leuk ingepakt, op tijd binnen, goede communicatie

Product leuk ingepakt, op tijd binnen, goede communicatie

Goede prijs en duidelijke communicatie

Informatie op website was volledig. Ik werd persoonlijk op de hoogte gehouden van een verlengde levertjes. Pakketje werd netjes verstuurd met persoonlijk tintje. Heel erg blij mee!

uitstekend

bestellen was eenvoudig en bezorging keurig op tijd

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.