Gewoon goed.

Fijne winkel.

Top geregeld

Niet duur en geen verzendkosten

Snelle en plezierige (re)actie

Bestelling buitenkaars werd vlot geleverd. Bij ontvangst bleek er een beschadiging aan het kaarsblik te zijn. Na melding is dit snel en naar tevrede opgelost.

Mooie buitenkaars die snel geleverd werd. Jammer dat het bijbehorend deksel niet meer op voorraad was

Top service.

Super snelle levering met persoonlijke note, erg fijn

Perfect op orde

Mooie producten

Ik ben aangenaam verrast over de mooie producten die by jensen heeft.

Prachtig ingepakt!

Het is een cadeautje voor mijn kleinzoon, dus super blij met de mooie verpakking. Er zat ook een lief bedankje voor de bestelling bij en een kortingsbon voor de volgende bestelling! Erg tevreden.

Goed product, goede prijs

Goed product, goede prijs

Goed spul en snel geleverd

Goed spul en snel geleverd

Super service

Snelle levering. Geen problemen met retourneren. Zeer klantvriendelijk in de showroom in Leiden.

Mooi assortiment en snel geleverd

Al een paar keer een mooi item voor ons huis besteld en steeds netjes verpakt en keurig optijd geleverd.

Heel goed!

Super service en uitleg product.

I love them !

Ik had er al 2 vele jaren geleden gekocht , en nu nog 2! Ze zijn sterk , origineel en prachtig !

Snelle levering en prettig contact

Mijn bestelling is snel geleverd. Ik heb nog even contact gehad met ByJensen en dat verliep prettig!

Snelle levering, fijn en snel contact en goede kwaliteit

Zeer correct

Mooie overzchtelijke website, correcte communicatie. Stipte levering

Ik kom hier denk ik wel terug

Bestelling wordt zorgvuldig afgehandeld met een leuke attentie

Prachtig product

Ik ben zeer tevreden over de levering van de parasol. De service was fantastisch. We hebben het tot nu toe nog niet kunnen gebruiken, maar dat komt hopelijk snel. Ik ben wel benieuwd naar de kwaliteit, want vind het wel een dure aanschaf.

Mooi bedrijf met mooie producten

Fijne en directe communicatie over de levertijd, en een leuk stukje persoonlijke aandacht bij de bezorging. Duidelijk dat Inge passie heeft voor haar werk en haar producten.

Mooi verpakt, prachtige producten!

Snelle levering, supernetjes verpakt en prachtige stijlvolle producten!

snel en helemaal naar wens

niks aan toe te voegen gewoon helemaal tevreden

Mooie producten en persoonlijke benadering

Prachtige producten. Langsgaan bij de winkel, wat ik heb gedaan voordat ik een bed had gekocht om het in het echt te zien, is ontzettend leuk. Ze zijn maar beperkt of op afspraak open, maar dat maakt juist dat er veel aandacht aan je wordt besteed als je er bent. Wat latere bezorging van het bed - nodig i.v.m. verhuizing - was ook geen probleem en is perfect verlopen.

mijn favoriete online winkel!!

De producten, het service, van de website, kortom: van alles ben ik zeer tevreden. Het is niks voor niks dat by Jensen mijn favoriete winkel is. Alle producten zijn smaakvol..

Top in alles

Fijne communicatie Goede service Gewoon heel blij mee!!

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.