Geweldig bedrijf, mooi aanbod en snel geleverd.

Mooie webshop met een aanbod van merken die je niet snel ergens anders ziet. Uitstekende service. Dezelfde dag verzonden en de volgende dag netjes geleverd. Producten goed ingepakt en zoals omschreven op de site.

Mooie glazen snel bezorgd

Zie boven

Slecht, betaald, bedankt voor de aanschaf, product nooit aangekomen.

Online kopen moet gemak opleveren, helaas moet ik erbij Jensen eerst achteraan. Weet niet of ik volgende keer weer gebruik maak van Jensen.

LOVE IT!

Quick delivery and outstanding service. Gorgeous, high quality and unique products.

Zoals iedere keer weer komen mijn bestellingen in cadeau papier keurig thuisbezorgd! Een zeer tevreden klant!

Opnieuw een mooi en handig product.

Ik ben blij met mijn nieuwe opbergkistje. Het staat mooi en brengt orde.

prachtige spullen en netjes afgeleverd

Prachtige spullen, klasse verpakt en bedankt briefje erbij. zo doe je dat! Alleen kies voor DPD, die bezorgen beter. GLS had het niet voor de deur gelegd. En de doos was flink beschadigd, DPD doet dat veel beter.

Goede Communicatie en snelle verzending

Fijne online shop om mooie spullen te bestellen

Verrassend, betrokken,klantvriendelij

TOP

Snelle service, prima product !

Snelle service, prima product !

super ervaring!

Precies de prullenbak waar ik naar op zoek was, en ook voor een nette prijs. Snel thuisbezorgd, en ook nog eens een persoonlijk briefje erbij. Groetjes van een heel tevreden klant!

zeer goed

De bestelling werd goed afgeleverd,er was een klein probleem en aan stond opgelost.

Alles klopt. Mooie producten. Op tijd geleverd

Goede nette levering, mooi verpakt. En uiteraard weer heerlijk!

Ontzettend klantvriendelijk!

Persoonlijke touch bij de bestelling dmv een briefje en aan de telefoon super vriendelijk wanneer je een vraag hebt!

Helemaal prima

Helemaal prima

Geweldige aankoop

Zondags vonden we dit item on line. Ook nog eens flink afgeprijsd. Er bleek nog één exemplaar te zijn dus hebben we direct toegeslagen. Binnen drie dagen werd de parasol bezorgd. Nu nog even wachten op het mooie weer...

vriendelijk, duidelijk, naar meer dan tevredenheid!

na de simpele bestelling goed contact gehad per mail over de bezorging, die op de afgesproken tijd werd gedaan. nog een aardig kaartje en een lekkerheidje erbij (verrassing, leuk!) en duidelijke instructies om het bed in elkaar te zetten. gelijk dezelfde avond al in het mooie Moebe bed kunnen slapen, super!

Heel blij mee

Ik heb peper zout molen gekocht, ze liggen goed inde hand , zien er mooi uit en zijn enorm stevig. .

Heerlijke site om mooie spullen te kopen!!

Artikelen worden keurig verpakt als cadeau , heel blij mee. Service is top! Wil je iets aparts voor jezelf of cadeau zeker op deze site rondkijken!!

Correct en vriendelijke communicatie met de klant

Plezierig.

snel en correct

Snelle levering en mooie kaarsen, van goede kwaliteit

Snelle service, mooi product en zeer vriendelijke eigenaars. Erg klantvriendelijk!

Evertsenstraat 127

2315 RZ Leiden

Over byJensen

byJensen.nl is dé webshop voor exclusieve Scandinavische interieur en woonaccessoires. byJensen staat voor producten die puur, mooi en duurzaam zijn. Designs met een duidelijke functie, tijdloze uitstraling en een Scandinavisch DNA zijn voor ons een must byJensen verpakt en verstuurt jouw bestelling met veel aandacht en liefde voor het milieu en mens. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken in het logistieke proces. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met luxe, duurzame en pure woon- en lifestyle accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit Pure living – byJensen.