Pluspunten

Direct antwoord gekregen op vragen, supersnelle service

Pluspunten

Ik kreeg hele duidelijke communicatie met een grafisch intermediair en uitleg bij het maken van mijn eigen banner ( Ik had helemaal geen ervaring met het opstellen en samenstellen van deze). Uitkomst was boven mijn verwachting! Dank!

Pluspunten

Prima contact met Bram van Leeuwen, grafisch intermediair. Dacht mee met onze bedoelingen, snelle service met prima uitvoering. Bij de beurs hebben wij veel complimenten gehad over de wanden.

Nvt

Pluspunten

Goede klantenservice waarbij personeel duidelijk en vriendelijk is. We vroegen of onze bestelling sneller geleverd kon worden, en dit is zonder bijkomende kosten geregeld.

Pluspunten

snelheid en goede service

geen

Pluspunten

Snel, meedenkend en professioneel!

Pluspunten

Doen wat ze beloven.

Pluspunten

Duidelijke uitleg over hun producten en de onderlinge kwaliteitsverschillen. Super service!

Op dit moment geen.

Pluspunten

Zeer vlotte communicatie en zeer behulpzaam. De Easy Counters zijn ook eenvoudig te monteren en van goede kwaliteit.

Pluspunten

vlot, vriendelijk, goeie service

Pluspunten

Snelle levering, product ziet er mooi uit.

Geen.

Pluspunten

Speedy replies and overall good service and sharp pricing.

Pluspunten

Zeer goed geholpen, duidelijke uitleg.

Pluspunten

Hartelijke service! Goed gevoel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel en Snel! Zeer behulpzaam

Ga zo door!

Pluspunten

Ik had met spoed een banner nodig, via de e-mail contact gehad met Bram en de bestelling afgerond. Binnen 3 dagen mijn prachtige, kwalitatieve banner geleverd gekregen. Zeer aan te bevelen!

n.v.t.

Pluspunten

Great service, everything on time . Brilliant customer service. Highly recommended.

Pluspunten

Prima service. Snelle levering. Zelfs zonder perfect ontwerp denkt Expofit mee zodat je toch een prima product krijgt.

Voor ons niet.

Pauvreweg 22

4879 NA Etten-leur

Over Expofit B.V.

Expofit biedt een uitgebreide totaaloplossing voor al uw behoeften op het gebied van mobiele presentatiesystemen en beursmaterialen. Heeft u binnenkort een beurs of evenement in de planning en zoekt u kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke systemen om snel en eenvoudig een aantrekkelijke beursstand te creëren? Bij ons vindt u een breed assortiment aan hoogwaardige beurswanden, banners, counters en brochurehouders die niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan een professionele uitstraling. Voor een zorgeloze beurservaring kunt u ook kiezen voor een complete beursstand (onze Full Package Deals). Hiermee heeft u in één keer alles wat u nodig heeft om optimaal voor de dag te komen op de beurs, zonder dat u zich verder zorgen hoeft te maken over de inrichting of opbouw. Met onze totaaloplossingen bent u verzekerd van een snelle, eenvoudige en kostenefficiënte opzet, zodat u zich volledig kunt concentreren op het succes van uw deelname.