Snelle en flexibele service

Een specifiek product was niet meer leverbaar op korter termijn. Gelukkig dachten de mensen van Dekker met mij mee en gaven ze de suggestie om een soortgelijk product te leveren. Twee mailtjes en het was geregeld. Nog dezelfde dag het product in huis. Top!

Prima winkel

Dekker Watersport is een prima winkel. Een zeer ruim assortiment, scherpe prijzen, deskundige ondersteuning. Prettig is ook, dat ze een fysieke winkel hebben en dat de prijzen in hun webshop gelijk zijn aan de prijzen in de winkel. Voor bijvoorbeeld kleding ga ik naar de winkel, voor andere zaken maak ik gebruik van de webshop.

Duidelijk en snel

Na een vraag netjes geholpen. Bij bestelling snel en goed

Perfecte snelle goede levering

Product is naar wens geleverd

Goed product voor prima prijs

Ik heb een lazy jack systeem aangeschaft. De levertijd was veel sneller dan verwacht en de prijs was ook ver onder het gemiddelde. Fijne zaak Dekker Watersport met goede adviezen.

Helemaal geweldig

Een kennis adviseerde mij om de Seago Ecodry ontvochtiger bij Dekker te kopen. Scherpe prijs en snelle levering. Alles klopte inderdaad en met een stevige verpakking kwam de ontvochtiger perfect aan. Met de instructies ook snel aangesloten en het werkt uitstekend. Echte aanrader!

Top service kan niet beter

ik moest mijn marifoons aanpassen voor de ingevoerde VDES,gelijktijdig werd mijn handmarifoon Icom IC-m33 voorzien van atis,wat een service.

Zeer snelle levering

Binnen 24 uur geleverd top bedrijf

Een top winkel!

Klantvriendelijk, Correcte, snelle, professionele behandeling en levering! Een top winkel!

Snellen netten levering

Snel

Duidelijke site Snelle levering

Goedkoop en snel verzonden!

Prima drinkwaterpomp voor een prima prijsje. Snel verstuurd!

Ruim goed assortiment

Wij hebben hier het overgrote deel van onze zeiluitrusting voor de boot gekocht. Zowel zeilkleding, touwwerk,marifoon, comfortseats, verre kijker en nog zoveel meer gekocht waar we nog steeds tevreden over zijn en ook nog steeds meerdere bestellingen plaatsen.

Alles naar wens.

Producten alsook levering zoals beloofd.

Aankoop Victron intelligent relais.

De online bestelling en betaling was heel eenvoudig en probleemloos. De verkoopprijs was de laagste die ik op google vond. De levering vanuit Nederland naar Belgie was verassend snel (2 dagen) en erg goedkoop (4,5 euro) Het product werkt uitstekend. Ik zal zeker vaste klant worden van Dekker watersport. Hij is dekkers goed !!!

Uitstekende service!

Komen afspraken na en altijd prettig geholpen

Zeer snelle en goed verpakte levering

Sneller dan verwacht geleverd en gezien de kwetsbaarheid van de items zorgvuldig verpakt.

Snel bezorgd

Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Kennis, service, meedenken, advies én topproducten voor een heel nette prijs!

Onze boot hebben we met veel door Dekkerwatersport geleverde spullen aangepast voor langere tochten. Ondertussen liggen we op Tenerife.

Fijn bedrijf

Dit bedrijf werkt zeer correct, de bestelling is snel binnen.

Mooie kussens en snel geleverd. Zeer tevreden.

Snel en heb er

Vopg je de website waren er 2 op voorraad . En toen ch alle vier genua sleden in 3 dagen in huis . Top .

Mijn bootschoenen arriveerden met rasse schreden…

Nieuwe bootschoenen van Dubarry gekocht, na prima ervaringen eerder met deze schoen. In minder dan twee dagen had ik ze al thuis. Blijft fijn.

Correct en snel geleverd.

duidelijke site, snelle levering in een keurige verpakking.

Op zoek naar een ontvochtiger voor de boot in de winterperiodekwam ik uit bij Dekker watersport door de duidelijke omschrijving en goede prijzen. De bestelling was snel geplaatst en de levering in twee dagen thuis. Extra bijgevoegd een Nederlandse handleiding. Geweldig!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.