Bewuste keus voor Dekker Watersport en levering voor prima prijs

Zoals altijd adequate en goed gecommuniceerde snelle levering

Het afgebeelde bestelde Selden block van de website werd niet opgestuurd, maar een afwijkend block zonder hondsvot. De juiste blocken zijn nu besteld en worden opgestuurd met retourlabel voor de foute blocken. Ik ben benieuwd hoe lang dat gaat duren.

Fantastische winkel en webshop!

De bestelling had haast vanwege onderhoud aan onze boot... en 's middags nog snel gebeld, de volgende dag hadden we de spullen in huis!! En dat een paar keer kort achter elkaar, je kunt er gewoon op vertrouwen.

Supper

Snel geleverd en materiaal was top . Ben heel tevreden.

Mijn bestelling werd op tijd geleverd maar helaas er zat een foutje in. De correctie kwam onmiddellijk en nu wel goed.

goede voorlichting en snelle afhandeling bestelling

Goede voorlichting en snelle levering

prima advies en producten

telefonisch even overlegd om de details van het product goed te kunnen inschatten, kreeg prima advies bestelling was snel en gemakkelijk geplaatst en tijdig in huis

The best!

Eigenlijk koop ik hier alles voor mijn boot,en eerlijk? Ik en een shopper! Maar de prijs is hier altijd goed! Kwaliteitsproducten en snel geleverd! Proffesionals dus. Aanrader

fijn bedrijf

onze online bestelingen gingen prima. nette zaak ook om de spullen af te halen

Goede snelle levering.

Was op zoek naar rvs schroeven welke zeer moeilijk te vinden waren en Dekker watersport had ze. Even telefonisch contact gehad ivm de voorraad en daarna besteld en de volgende dag al binnen. Super. Dank je wel

Snelle verzending, goede spullen en top service

Het onderwerp zegt genoeg toch? TopZaak!

Heel positief

De cadeaubon die ik besteld heb kwam heel snel per post. Hij ziet er ook nog heel mooi uit.

Goed advies en ondersteuning, correcte en snelle levering

Mijn aankoop was eerder complex maar door het goede en juiste advies verliep alles vlekkeloos. Bart

Bestelling online

De bestelling online werd geleverd door Dekkerwatersport Zaandam. Snel en goed! En bovendien super voordelig! Diepe buiging toppers!

Zegedaan wat werd beloofd

Voor de top-down furler snel twee Seldén double fairleads nodig. De volgende dag bezorgd, zoals beloofd.

Snel geleverd tegen een eerlijke prijs

Online bestelling gedaan en het product werd netjes afgeleverd. Meteen antwoord gekregen op mijn vraag, dus goede service.

Geweldige service

Service is zoals altijd zeer goed. Mijn bestellingen worden snel verstuurd en komen vervolgens ook snel aan. Ook de producten zijn prijs / kwaliteit steeds in orde.

Al jaren lang een trouwe klant door service!

De nieuwe Jabsco toilet is snel en perfect afgeleverd. Bestelproces verloopt soepel en de prijzen zijn scherp. Service in de winkel is altijd vriendelijk en vakkundig, een top zaak waar ik graag blijf terug komen! Zou het ook mogelijk zijn om online punten te sparen?

Prima product en snel verzonden

Onderdeel voor stuurautomaat besteld. Prijs was voordelig en het onderdeel was zelfs sneller in huis dan in de webshop stond.

Goede nette service.

Aan de telefoon, werd ik netjes geholpen. Het product was in voorraad. Aangezien ik het product snel nodig gehad, werd mij duidelijk gezegd, dat ze dat niet helemaal in de hand hadden, maar alles zouden proberen om het snel bij mij te krijgen. De volgende dag was het er al voor 12.00 uur. Ik vindt dit een nette snelle en eerlijke service.

Goed assortiment en snel geleverd

Een goede website met een groot aanbod van niet alleen gangbare watersport artikelen maar ook van kleine vervangings onderdelen die je bij andere verkopers niet op de website vindt

Al vaker bij Dekker gekocht, en altijd prima verzorgd.

Groot assortiment en haast altijd op tijd bezorgd.

Snel, goed en betrouwbaar.

Snel, goed en betrouwbaar. Krijgt er goed advies en over de levering wordt duidelijk gecommuniceerd.

Goede sevice snelle levering

Goede sevice snelle levering

Top service en verkopers

Zeer prettige ervaring met jullie verkopers met name Renée Goede kennis van zaken En zeer behulpzaam

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.