Zo moet het. Je bestelt en betaalt iets in de webshop, Dekker bevestigt de bestelling en later de verzending. Snel en simpel. Stevig verpakt. Geen gedoe, geen mailbom.

Eenvoudig zoeken. Bestellen en wordt vlot geleverd

Super service en goede kwaliteit

Snelle levering en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Stevig, mooi en als omschrijving. Super service!

Simply the best! Altijd uitstekende service

Ik kom graag bij Dekker Watersport, elke medewerker is er op gericht jou zo goed mogelijk te helpen en advies te geven.

Deskundig en goede prijzen

Prima watersportzaak waar je goed advies krijgt en niet de hoofdprijs betaalt voor allerhande spul.

Geweldige service en snel verzonden

Fijne site, goede service en snelle levering. Gaan zeker nog eens bestellen

Prima produkt

De bestelde artikelen waren zeer snel verstuurd, maar helaas vertraagd bij Post NL. Na een paar dagen in goede staat ontvangen.

Fantastische afhandeling en service.

Het benodigde artikel besteld en uitmuntend afgeleverd. Dit verdient zeker 5 sterren.

Goed en deskundig

Snelle correcte levering van mijn bestelling!

Keurige afwikkeling en snelle verzending

Na de bestelling direct een overzicht wanneer de bestelling geleverd ging worden. Keurig verpakt en een snelle verzending zodat de materialen op tijd aankwamen voor onze vakantie vanaf 18 mei 2023!

Goed maar niet de snelste

Overzichtelijke website en een voldoende ruim aanbod. Misschien ben ik verwend door bedrijven die daags nadien of toch binnen twee dagen leveren, deze bestelling kwam ruim een week later aan de deur. Op zich niet verkeerd, wel iets om rekening mee te houden als je ongeduldig bent :-)

Super geholpen!

De digitale navionics waterkaart was niet goed bezorgd, vlak voor onze vakantie. Een onderzoek bij PostNL zou 3-5 werkdagen duren. Daarom dachten we, we kopen maar een nieuwe. Bij de winkel kregen we die 'gratis' mee! Met de afspraak dat mocht het verkeerd bezorgde pakketje alsnog bij ons aankomen, wij het zouden retourneren. Uiteraard!

Super personeel

Had een personeelslid aan de telefoon en die die heeft mij superiors geholpen

Snelle levering en compleet

Veel keuze en snel geleverd

Webshop net zo goed als de winkel.

Service is goed

Goed georganiseerd & buitengewoon klantvriendelijk.

Goed materiaal en snel geleverd, bedankt

Zelfklevend rubber, super snel geleverd en product komt volledig overeen met de verwachtingen

website en personeel uitmuntend

Ze vragen meer dan andere webshops, maar bij hun is op voorraad echt op voorraad en levering volgende dag ook inderdaad de volgende dag. De meeste andere "goedkopere" webshops laten de dag erna weten dat bepaalde dingen toch niet op voorraad zijn en je er dagen/weken op moet wachten, Je incomplete bestelling komt dan nog een dag of meerdere dagen later binnen. Erg frustrerend....Bel je erover wordt je lomp benaderd met de mededeling dat ze nog aan de website aan het werken zijn....

Voordelig, snel, goed verpakt

Prima watersportwinkel, ruime keuze en goede merken.

Levering en werking van de pomp prima gegaan.

De pomp voor leuke prijs kunnen kopen.

Betrouwbare vlotte levering zonder kosten

Betrouwbare vlotte levering zonder kosten.

Afspraken kloppen en produkt uitstekend, geen verassingen

De winkel in Zaandam is leuker maar de webwinkel is een goed alternatief voor als je niet inner gelegenheid bent naar Zaandam te gaan.

Correct en vlugge levering

Aan te bevelen goede prijzen en correcte afhandeling en levering , top !

Alles op watersportgebied op 1 plek

Wat is het toch heerlijk om alles op 1 plek bij elkaar te hebben en om door de winkel te zigzaggen of er iets ligt dat je nog nodig hebt. En nieuwe dingen te otdekken. Zo kwam ik de Comfort Seat XL tegen. Wat een heerlijke lounge seat. Mijn vriendin pakte hem steeds dus ik heb er nog maar 1 gekocht. Je zet de seat overal neer. Fantastisch.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.