Echt een mooi product!

De opti is mooi gemaakt. Mooie details! Daarvmoet met plezier aan zijn gewerkt.

Prima winkelen

Prima winkel met een goede service. Was heel blij met het telefonisch advies.

uitgebreid assortiment

Ik zocht een seinvlag letter N. Na lang zoeken vond ik die bij Dekker Watersport, waar ik al eerder naar tevredenheid klant was.

Echt prachtig!

De stoeltjes zijn echt prachtig zowel qua kleur als qua zitcomfort. Levering was netjes op tijd en de stoeltjes ook goed verpakt. Gewoon erg blij mee.

Supper winkel

Snel geleverd en niet te duur geweldig met een woord

Eenvoudig bestellen en perfecte levering

netjes verpakt en op tijd geleverd

Prima site, makkelijk te vinden wat ik zocht.

Uitstekende service!

Snel en vakkundige hulp

Bestellen bij dekker gaat altijd lekker !

Al Jaren mijn vaste leverancier , voorraden kloppen dus als je iets besteld dan komt het ook , moet het besteld voor je worden dan staat het er ook, klinkt logisch maar veel leveranciers kunnen daar wat van leren die zeggen "ja mijn leverancier heeft het op voorraad dus is het op voorraad" , vakkundig en leuk personeel .

Sneller dan verwacht

Boot lag nog in de winterstalling en zou over twee dagen naar de thuishaven gaan. Bleek dat het schoepje van de windmeter kapot was. Gelijk Dekker Watersport gebeld voor een nieuwe. Lars zou hem direct op de post doen en hoopte dat het de volgende dag afgeleverd zou worden. Zelf had ik mijn twijfels of dat zou lukken. De volgende dag werd inderdaad het pakketje op tijd afgeleverd en kon het schoepje via de trap van de botenkraan op de mastunit gezet worden. Super snelle service.

Goeie service

Telefonisch goed geholpen en bestelling snel binnen!

Super.

Eerst even gebeld of het te bestellen product zou passen. Vriendelijk werd het na gemeten in de winkel. Daarna direct besteld en de volgende dag geleverd. Gewoon top.

Prima en snel afgehandelde koop.

Na navraag per telefoon waar ik netjes en prettig te woord werd gestaan heb ik de bestelling gedaan. Binnen enkele dagen had ik het bestelde in huis.

Breed assortiment, betrouwbaar snel geleverd

Goede website met groot assortiment watersportartikelen. De prijzen zijn scherp en de leveringsinformatie is prima.

Goed en netjes ervaren

Goed product makkelijk te bestellen en netjjes afgeleverd.

Betrouwbaar, kundig, snel en vriendelijk

Zeer deskundig, geduldig en gedegen advies. Vriendelijke medewerkers voor wie geen moeite te veel is. Aanrader dus.

Snelle levering zonder verzendkosten

Cadeaubon besteld en die werd heel snel geleverd en zag er mooi uit!

Altijd klantgericht en specialistische kennis die dan ook gedeeld wordt.

Ik kom al jaren bij Dekker Watersport en wordt altijd vriendelijke en deskundig te woord gestaan. Er wordt meegedacht en in oplossingen geadviseerd.

Eerste bestelling,prima service,TOP

Goeie duidelijke website,artikel snel geleverd

Goed, goedkoop en snel geleverd

Pas aan de late kant bezorgt maar werd binnen 2 dagen geleverd en het voldeed aan mijn wensen en zoals beschreven

Prima en snel geleverd

Goed artikel

Prima webshop

Bestelling naar een compleet andere locatie gestuurd. In opdracht van de koper. Top.

uitstekend

Alles altijd snel en netjes verpakt. Ook bij problemen altijd netjes geholpen.

Goede klantenservice

Hebben een administratieve fout snel en doeltreffend hersteld. Levering was ook snel en correct.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.