Altijd meedenkend en uitstekende advisering.

Prima advies bij het samenstellen van een totaalpakket Garmin.

Topzaak!!

Goede service!!! Vriendelijke mensen!!!

Prima winkel

Groot assortiment en snelle levering.

Klantenservice weet waar ze over praten. Vragen over producten worden duidelijk en geduldig beantwoord. Ik krijg dan ook altijd precies wat ik nodig heb.

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Goede en snelle levering tegen een vatsoenlijke prijs

Goed assortiment. producten zijn vlot en goed geleverd tegen een vastsoenlijke prijs.

correcte afhandeling

Heel verrast en superblij met de Nederlandstalige handleiding, voor het AIS toestel

Snelle levering, maar wel een verassing in de retourvoorwaarden

Levering was snel en correct. Helaas was ik teleurgesteld in de ANWB waterkaarten van de grotere wateren in zuidwest Nederland. Geen duidelijke diepteaanduiding. Ik wilde ze terugsturen en omruilen voor de hydrografische kaarten van het gebied. Maar toen kwam ik tot de ontdekking dat ik kaarten niet om kan ruilen. Jammer. Dat zou duidelijker vermeld moeten zijn. Ik heb het ook achteraf niet kunnen vinden bij de bestelinformatie.

Het ging volgens het boekje!

Prima. Niets aan toe te voegen.

Keurig PostNL proof verpakt

De 5 liter anti fouling was keurig Post NL proof verpakt, het is toch altijd afwachten hoe het pakketje door derden wordt bezorgd. Incl nog een YachtFocus en een tijdschrift uit de Zaanstreek. Heerlijk lees voer voor deze "vaarloze" wintermaanden. Dit was een verassing bij deze bestelling.

Uitstekende service

Fijne winkel en Peroneel, altijd bereid om te helpen en advies te geven

Snel geholpen met product dat ik nodig had

Snel geholpen met product dat ik nodig had, deskundig advies ontvangen.

Deskundig

Doen veel moeite voor je

Schnelle Lieferung, super Preise, top Ware!

Schnelle Lieferung, super Preise, top Ware!

Snelle levering, goed advies en deels soepel retour genomen.

Goed advies bij probleem met AIS aan boord. Nieuwe ais geleverd met antenne. Het probleem bleek de antenne, de AIS kunnen retourneren, het bedrag van de antenne verrekend en de rest gecrediteerd. Allemaal super snel!

goede online website en snelle levering

goede website

Gewoon super erg tevreden .

Gewoon goed .

Tip Top !

Volledig productprogramma ! en overzichtelijke menu's. En, er staat een contactpersoon op de leveringsbon vermeld !

vakkundige voorlichting, snelle verzending

Snelle en goede levering, alles naar wens

De antenne die ik heb besteld wekt naar wens, was snel in huis

Prima service en snel.

De verzendkosten zijn ook laag slechts €5,-

Ik belde met ze en er werd meteen gecheckt of het artikel op voorrad was. Beloofd werd het dezelfde dag op de post te doen (ik had de bestelling gedaan) Het was niet duidelijk welke kleur op voorrad was maar de kleur maakte mij niet uit. Het werd een andere dan besteld maar alles netjes omgezet De volgende dag was alles in huis.

zelfs rubberstrip zelfklevend is bij dekker geen probleem

je koopt een koolstoffilter voor een moderne afzuigkap waar uiteraard ook nieuw afdichtingsrubber voor nodig is. Dan krijg je te horen dat moet u zelf regelen wij hebben dat niet. Een dikke pluim voor Dekker watersport die hebben het wel. Voortaan ga daar eerst kijken .

Vlotte en perfecte service.

Zoals telkens wanneer ik een bestelling plaats wordt alles vlot geleverd, is de communicatie met mails prima op orde en valt er op de service werkelijk niets op aan te merken.

zeer goede ervaringen

Goede en heldere site; producten zijn vlot te winden. Scherpe prijsstellingen. Snelle levertijd en prima communicatie over wanneer geleverd wordt.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.