Uitstekende service en advies

Dekker is een absolute aanrader als je service en advies op prijs stelt.

''s Middags een cadeaukaart besteld voor mijn schoonzoon die samen met mijn dochter de wereld rond gaat zeilen. De volgende dag de kaart al ontvangen! Super snel!

Niet volledig geleverd wat ik gevraagd had. Feitelijke antenne werkt als verwacht, uitstekend

In overleg een kleine marifoon antenne besteld, daarbij aangegeven dat bij ons aan boord alle aansluitingen met standaard marifoonkabels/pluggen gebeuren met standaard schroefdraad aan de antenne voor bevestiging. Daarom graag een kleine antenne die op een dergelijk systeem aan te sluiten is. Een verloop voor de schroefdraad bevestiging van de antenne was idd bijbesteld en meegeleverd maar de antennekabel aansluiting zelf bleek toch weer van een speciaal merk-eigen systeem te zijn. Dus hele kabel opnieuw moeten trekken naar de betreffende marifoon, veel werk dat ik juist had willen vermijden, terwijl dat in het vooroverleg over het juiste te leveren apparaat m.i. duidelijk vermeld was. jammer.

zonder fratsen, gewoon goed!

Duidelijke webshop, verloop van order wordt goed gecommuniceerd via de mail. erg prettig

snelle levering, uitgebreid assortiment.

Had een paar artikelen besteld, welke netjes op voorraad waren. Info op de website hierover is up to date. Snelle levering. 2 artikelen had ik te klein besteld, kon ik zo omruilen voor grotere versies.

Breed assortiment, gunstige prijzen

Goede website. Dit keer zocht ik antifouling. Dekker heeft bijna alles en heeft zeer gunstige prijzen. Gemakkelijk besteld en vlot geleverd.

Bestel al jaren online bij Dekker, gaat altijd ok!

De online shop maakt het eenvoudig om je rustig te orienteren en keuze te maken. Bestellen en afleveren is daarna zo gebeurd.

prima verzorgde bestelling

eenvoudig te bestellen, snelle bezorging. in een gerecyclede doos prima.

Zeer goed!

Prima telefonisch informatie vooraf, alvorens via de webshop te bestellen. Na bestellen vlotte levering. Precies zoals het hoort en je verwacht! Betreft de HM-213 handmicrofoon voor de ICM M25.

Snelle service en kwaliteitsproducten

Dekker heeft een goed assortiment, levert snel en kwaliteitsproducten

Top geregeld en duidelijke antwoorden

Mijn ervaring was zeer goed, snelle levering. Goede prijzen en duidelijke antwoorden op mijn vragen

Oplossingsgericht en deskundig

Vragen oven navigatie apparatuur tot welke antifouling worden deskundig beantwoord. Leveringen worden conform afspraak gedaan. Kortom, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top zaak.

snelle levering, en duurzaam!

Een bestelling plaatsen die dezelfde dag verzonden wordt, en dan ook nog in een hergebruikte verpakking, getuigt van klantgerichtheid én met oog voor duurzaamheid. uitstekend!

Prima geregeld.

Binnen 24 uur de bestelling netjes verpakt in huis.

Snelle afhandeling

Snelle levering en goed verpakt,

Zeer tevreden over service en prijs

AIS transponder bleek niet leverbaar. Omdat ik, in hun ogen, al lang gewacht heb kreeg ik een duurdere vervanging geleverd zonder bijbetaling. Bij technische vragen krijg je de juiste persoon aan de lijn die alle tijd neemt om een duidelijk antwoord op je vraag te geven.

Goede website met duidelijke omschrijving en snelle levering

Kan niet beter

Ik kocht Liquid electrical tape. Het werd geleverd binnen de aangegeven tijdspanne. Het product zelf was wel degelijk Liquid (vloeibaar) en kon het gebruiken waarvoor ik het kocht. Dit in tegenstelling tot producten die volgens de beschrijving vloeibaar waren maar in realiteit dit absoluut niet waren.

100 % Ok

100% Ok

bij dekker weet ik zeker dat het wordt geleverd

nu anti vries, maar ook andere onderdelen, dit is gewoon een fijne webshop en daarbij een redelijke echte shop.

Dag na bestelling al pakket ontvangen.

Mijn bestelling bij Dekker Watersport is conform de verwachting aangeleverd. Ik ben erg tevreden over de product en de service.

Duidelijke info en snelle levering

Zoals altijd. Product goed te vinden, makkelijk te bestellen en (zeer) snel geleverd. Prima Dekker Watersport

De zending werd volgens afspraak correct en op tijd geleverd.

het assortiment van Dekker is breed en van goede kwaliteit.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.