Besteld, zoals besteld geleverd, prima op tijd

Fijn als iets op tijd geleverd wordt

Zeer snelle levering

Ik had 2 stuk van hetzelfde artikel besteld. Er werd maar 1 geleverd. Ik heb per telefoon gereclameerd. De 2de artikel werd onmiddelijk nageleverd. Prima service

zeer positief

Ik had een probleem met de communicatie tussen ST1 en nmea 2000, Dekker heeft de hardware geleverd en na telefonisch contact ook uitgelegd hoe dit moest worden aangesloten nadat ik er niet meer uitkwam. Perfect geholpen, bedankt!

Doen wat ze beloven en vlot.

Doen wat ze beloven en vlot.

Fantastische service

Mooie boot kussens besteld, en super snelle levering. Ook al was het product niet op voorraad. Keurig verpakt

Zeer goede service en heel klantvriendelijk behandeld

Goede service wat betreft aankoop Goede site met duidelijke omschrijving van artikelen. Goed op de hoogte gehouden wat betreft levering bestelde artikelen

Goed zoals het moet.

Goede prijs en snelle levering.

Veel keus

Mooie winkel

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Diepte/snelhei log leek defect maar was niet helemaal duidelijk. Ter plaatse in de winkel getest, bleek defect en direct nieuwe besteld. Twee dagen later nieuwe geleverd. Goede service en fijn advies.

Zeer snelle service en zeer complete informatie

Snelle levering en naar volle tevredenheid..!!

Prima winkel

Ruim assortiment.

zeer klantvriendelijk

Know how aanwezig, altijd willen helpen. Gaat er iets fout dan wordt het technisch en financieel royaal opgelost. Meer bedrijven zouden het voorbeeld moeten volgen

Vlot en correct

Vlotte en correcte levering

Doet wat beloofd is.

Assortiment is geweldig, levering snel en qua prijs aantrekkelijk.

Zeer snelle en correcte service

Niks is teveel gevraagd bij dit bedrijf. Super snelle levering naar België. Niet twijfelen, maar hier bestellen!

Goede productinfo

Goede productinfo, duidelijke afspraken en afhandeling

zeer goede service en kundige medewerkers

Altijd goed geholpen, ruim assortiment

Goede Service

Goede service snelle levering en kwaliteit producten.

enorme sortering en materiaalkennis

via de website al snel gevonden wat ik nodig had, besteld via internet en snel bericht dat mijn bestelling klaar lag om afgehaald te worden. Tijdens het afhalen in Zaandam toch nog iets gevonden voor de boot, dus de reis was beslist niet voor niets, ook spaarpunten op de DekkerCard bijgeboekt en weer tevreden naar de werf om de aanschaf te passen.

Super opgelost

Lifeline opnieuw verzonden naar Seaport Marina om de vertraging van de oorspronkelijke zending bij PostNL op te lossen.

Makkelijk bestellen

Gewoon goed

Met heel veel kennis mij goed geadviseerd om het juiste te kopen

vlugge levering - product zoals omschreven aan een interessante prijs

vlugge levering - product zoals omschreven aan een interessante prijs

Nabellen door Dekker Watersport maakte dat bestelling toch nog op tijd kwam

Perfect. Goed ingepakt, snel geleverd

Precies zoals het hoort. Goede info, duidelijke website, goed verpakt, snel verzonden.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.