Goed makkelijk overzichtig dik tevreden

Top ging snel en makkelijk

Snel vergeleken en een goede cashback, helemaal top!

Makkelijk vergelijken.

Makkelijk een vergelijking maken tegen aantrekkelijke prijzen en fijne extra's via Breedband winkel.nl zelf.

Duidelijke info helder omschreven

na vergelijking

snel geregeld

Goed!

Als erg prettig en behulpzaam

Echt top

Goeie website erg duidelijk

Helemaal goed!

Duidelijke website waarop je voldoende wensen kan aangeven, zoals bijvoorbeeld internetsnelheid. Daarna houdt je de abonnementen over die je makkelijk kan vergelijken. En de cashback is altijd welkom!

prima ervaring met het afsluiten van een KPN internet abo

nieuw KPN internet abo afgesloten helaas geen automatische overstap en opzegging vanuit Solcon en KPN heeft extra tijd nodig om te onderzoeken vandaar dat de datum nog onduidelijk is

Super tevreden.

Alvast hartelijk bedankt.

Goed overzicht van aanbieders en nog 20 euro extra cashback

Eenvoudig overzicht van de aanbieders en nog 20 euro cashback bij het afsluiten van het abonnement.

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig bestellen

Voor de zoveelste keer heel tevreden

Heel eenvoudig en compleet overstappen

Perfect!

Snel en goed!

Komt snel tot een goede vergelijking tussen verschillende providers

Altijd goed via breedbandwinkel

Super geregeld

Mooie aanbieding, super makkelijke overstap

snel en effectief!

Mijn variant van internet aansluiting was via de normale portals niet eenvoudig te vinden. Alleen vaste telefonie en Internet zocht ik. Kon alleen met TV en daar zat ik niet op te wachten. Hier was het met een paar klikken bij voor elkaar!

Automatisch overstappen mislukt vanwege andere naam

Omdat mijn naam iets anders is geschreven is de automatische overstap (opzeggen van vorige provider en aansluitend starten nieuw abonnement) mislukt waardoor ik nu moet gaan regelen dat ik niet 2 dagen zonder internet zit. Hier heb ik natuurlijk geen zin in.

Ik ben heel tevreden over Breedbandwinkel.nl

Ieder jaar ontvang ik een mail om me eraan te herinneren dat mijn contract afloopt en of ik een nieuwe aanbieding wil. Dat is ideaal, op die manier heb ik al veel geld bespaart.

Goede deals, goede website

De deals zijn zeer concurrerend en met de cashback optie ben je zeker goedkoper uit. Website werkt prima.

Nu al voor het 3e achtereenvolgende jaar gebruik gemaakt van Breedbandwinkel.nl

Nu al voor het 3e achtereenvolgende jaar gebruik gemaakt van Breedbandwinkel.nl, net alleen voor Internet, maar ook voor de Sim-only van de kinderen.

Altijd de beste prijs en goede service.

Overstappen, nieuwe abonnement, vergelijken, beste prijs, cashbacks. Je hoeft alleen jouw eigen bankrekening nog in te vullen en alles is geregeld. Gebruik het nu al jaren en al jaren dik tevreden.

Breedbandwinkelwerkt goed, echter KPN gaat moeilijk

Breedbandwinkelwerkt goed, echter KPN gaat moeilijk.

mijn ervering ivind leuk

ja

Noordeindseweg 228 C

2651LK Berkel en rodenrijs

0800 - 0160

Over Breedbandwinkel.nl

Breedbandwinkel.nl is een in 2003 opgerichte vergelijkingssite voor breedband internet, tv en bellen. Dankzij een goede relatie met de verschillende providers heeft Breedbandwinkel.nl zich ontwikkeld tot de belangrijkste speler in de breedbandmarkt met de hoogste kortingen en het meest complete aanbod. Met 21 jaar ervaring, ruim 600.000 klanten en 91 Servicepunten in het land is Breedbandwinkel de overstapspecialist in Nederland!