Kon via breedbandwinkel alles samenstellen naar wens.
Vriendelijk, simpel en met aandacht
Geen moeilijkheden ondervonden. De fraaie cashback actie en een leuke Pathe-thuis bon worden ook erg op prijs gesteld. Happy customer.
Dat hoop ik nog te laten weten
Fijne service en goed geholpen
Brredbandwinkel heeft duidelijke website en reageert snel en duidelijk.
De goedkoopste vergelijking site voor internet provider vergelijkingen. Mede door hun 20 euro cashback actie, waren ze echt de goedkoopste. Website is duidelijk, overzichtelijk en snel.
Overzicht en duidelijke prijzen
Die Reaktion auf meinen Antrag wurde sehr schnell bearbeitet. Der alte Vertrag sofort gekündigt. Sofern die neue Internetverbindung in einem Monat (Kündigungsfrist) meinen Erwartungen entspricht, ist alles prima.
Goede en snelle dienst verlening/afhandeling. Alles bijna binnen een kwartier voor elkaar. Petje af
Mocht het nodig zijn kies ik een volgende keer weer voor Breedbandwinkel
Vergeleken met andere vergelijkingssites vind ik deze het meest duidelijk met betrekking tot efficiënt filteren en snel tot een keuze kunnen komen.
Ik ben tevreden over de bestelling nu nog afwachten hoe internet gaat werken als het aangesloten is.
100% overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
Duidelijke site met een goed overzicht en erg snel de bevestiging per e-mail ik ben erg tevreden.
Wat kan ik nog meer zeggen. Online is alles geregeld via de Breedbandwinkel en alles is volgens afspraak geïnstalleerd op de afgesproken dag. Alles werkt naar behoren en ik ben er blij mee.
bij het bestellen lijkt het of er een derde stap is met bevestiging van alles wat je hebt ingevuld. Dat is echter niet zo. Opeens is je aanvraag weg en bestelling gedaan. Heel vervelend. Echter de afhandeling van deze opmerking als positief ervaren
Beste heer/mevrouw Vader, dank voor uw beoordeling. Het klopt inderdaad dat stap 3 de bevestiging van uw bestelling is. Hier kunt u ook de bevestiging van uw bestelling (PDF) printen of opslaan. Als u in stap 2 klikt op 'Plaats bestelling', wordt de bestelling inderdaad afgerond. Mocht u dit als onduidelijk hebben ervaren, dan mijn excuses voor het ongemak. Mocht u nog twijfelen of de bestelling alsnog willen annuleren, kunt u dit uiteraard eenvoudig doen door even contact met ons op te nemen. Anders wens ik alvast veel plezier van uw nieuwe abonnement. Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
Na wijziging van de overeenkomst bij de klantenservice, wel direct beschikbaar overigens. Hierna goede reactie gehad op mijn probleem.
Beste heer, dank voor uw beoordeling! Wat betreft het printen van de bevestiging, dit heb ik nog niet eerder gehoord. Excuses voor dit technische ongemak. Is dit ondertussen gelukt? Wat betreft de wijziging, dit is doorgevoerd bij KPN. Heeft u de bevestiging vanuit KPN ondertussen ontvangen? Indien dit niet het geval is, hoor ik het graag, dan vragen wij het even voor u na. Alvast veel plezier van uw nieuwe abonnement! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
Na wijziging van de overeenkomst bij de klantenservice, wel direct beschikbaar overigens, heb nog geen bevestiging hiervan gezien.
Overstappen gaat eenvoudig, bij problemen wordt je telefonisch goed geholpen. Alleen mist de keuze in abonnementsperiode.
Maar ging vlot door de aanvraag heen.
Handig, overzichtelijk en leuk extraatje.
Na een e-mail met een klacht te hebben gestuurd kreeg ik geen reactie. Hoewel correct verzonden, blijkt deze niet ontvangen. Telefonisch en in reactie op tweede mail vervolgens correct geholpen. Cashback alsnog toegezegd. Internet via online.nl is zoals afgesproken opgeleverd. De kwaliteit van dat internet is wel stukken minder dan de vorige provider, maar daar heeft breedbandwinkel.nl niets mee van doen ;-) Het lijkt er wel op dat de kans groot is dat we volgend weer een overstap maken en dan zal ik (na deze verbeterde ervaring) zeker weer kijken op breedbandwinkel.nl
Beste Nanja, bedankt voor uw beoordeling en direct mijn excuses voor het ongemak. Zoals mijn collega u reeds heeft medegedeeld hebben wij vanuit provider Online een verkeerde status teruggekregen, waardoor ons systeem er vanuit ging dat u geen recht zou hebben op de cashback. Vervolgens is uw e-mail inderdaad niet beantwoord, we zijn nog aan het uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Op uw tweede e-mail heeft u gelukkig wel binnen één werkdag reactie ontvangen zie ik. Nogmaals excuses voor de verwarring en het ongemak. De cashback staat ondertussen al op uw rekening. Mocht u de gelegenheid hebben uw beoordeling eventueel aan te passen, dan zie wij dit uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
Er werd mij een cashback van €85 beloofd nadat mijn nieuwe provider het internet opgeleverd heeft. Dit is 13 januari j.l. gebeurd. Echter krijg ik bij de aanvraag van de cashback deze mededeling: "Uw bestelling is volgens onze gegevens nog niet opgeleverd of reeds geannuleerd. Vraag de cashback pas aan wanneer uw abonnement is opgeleverd. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice." Vervolgens neem ik contact op met de klantenservice, maar na 8 dagen nog geen enkele reactie. Ondertussen is de termijn om de cashback aan te vragen natuurlijk al verstreken. Onbetrouwbaar bedrijf. Het internet is overigens gewoon opgeleverd zoals afgesproken, maar dat is te danken aan de provider. Waar ik net zo goed rechtstreeks een contract had kunnen afsluiten.
Prima service en goede nazorg
Beste Gerrit, dank voor uw beoordeling. Het klopt inderdaad dat bij reservering van het dagje wellness boekingskosten in rekening kunnen worden gebracht door door het resort in kwestie. Dit staat overigens vermeld op de actiepagina en in de e-mail, maar begrijpelijk dat dit 'flauw' over kan komen. Mocht u ondertussen boekingskosten hebben betaald, stuur dan even uw reserveringsbevestiging aan ons door ([email protected]) onder vermelding van uw bestelnummer of adres en ik zorg dat u de boekingskosten van ons retour op uw rekening ontvangt. Alvast veel plezier van uw nieuwe abonnement en hopelijk een dagje wellness! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
De beloofde welness kaartjes waren uiteindelijk niet gratis. Dat was wel een beetje flauwe actie
Makkelijk overzichtelijk en duidelijk
Makkelijk en snel geregeld , meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen , de prijs is in ieder geval lager dan bij de provider zelf
228 Noordeindseweg C
Berkel en rodenrijs 2651LK