Response from the business owner
Beste Folkert,
dank voor uw beoordeling. Vervelend om te horen van deze verwarrende situatie. Om het overzichtelijk te houden eerst even over uw Budget bestelling:
Uit de informatie die wij vanuit Budget ontvangen is er op uw adres alleen VDSL beschikbaar, vandaar dat wij dit twee weken geleden, en ook nu nog tonen in onze vergelijker. Budget zelf geeft nu aan glasvezel op uw adres te willen leveren, maar is nog aan het uitzoeken hoe en waarom er aan ons foutieve informatie wordt verstrekt via de postcodecheck. Namens Budget excuses voor dit ontstane ongemak.
Wat betreft uw KPN glasvezel bestelling: tijdens de aanvraag heeft u bij de postcodecheck niet aangegeven wat uw huidige provider was, maar op de eerste (samenstel) pagina van de bestelling heeft u zelf aangegeven al klant te zijn van KPN. In dat geval vervalt de actiekorting en wordt het feitelijk een verlenging omdat u aangaf al internet van KPN te hebben. In de e-mailbevestiging die u hierop van ons heeft ontvangen leest u dan ook:
"U heeft aangegeven op dit moment al een abonnement bij KPN te hebben. Indien u voldoet aan de voorwaarden om uw abonnement te kunnen wijzigen, wordt uw huidige abonnement omgezet naar een Hussel Glasvezel Internet 1.000 Mb abonnement. Indien dit niet mogelijk blijkt, nemen wij contact met u op."
Wegens drukte aan onze kant plus een storing in het systeem van KPN is de verwerking van uw verlenging enigszins vertraagd, vandaar dat er nog geen contact met u was opgenomen. Echter ben ik zeker met u eens dat dit niet netjes is, wij hadden u hier direct van op de hoogte moeten stellen.
Vervolgens is met u telefonisch een dag later de bestelling alsnog in orde gemaakt, inclusief de juiste korting.
Ik begrijp de frustratie, maar zoals u wellicht begrijpt heeft het geen zin uw klacht te uiten via meerdere platformen tegelijk zoals Kiyoh, Trustpilot en Google. U zou ons op z'n minst de kans kunnen geven het correct voor u op te lossen. Mijn collega neemt dan ook telefonisch nog even contact met u op mocht u nog verdere vragen hebben.
Ik begrijp echter dat dit geen vlekkeloze ervaring voor u heeft opgeleverd, echter hebben wij er denk ik ondertussen alles aan gedaan het voor uw recht te zetten. Voor het ongemak wil u alsnog een tegemoetkoming van twee maanden abonnementskosten voorstellen. U ontvangt dan dus naast de cashback van € 40,00 die u al via ons ontvangt ook nog twee maanden a € 28,75 retour.
Ik hoop u hiermee een passende oplossing te hebben geboden naar aanleiding van uw klacht. Wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen mocht u een mogelijkheid zien uw beoordeling enigszins bij te stellen.
Met vriendelijke groet,
Breedbandwinkel.nl klantenservice