Erg mooie aanbieding gescoord!

Na jaren klant te zijn geweest bij KPN bleek na contact een korting niet mogelijk aangezien het contract bijna afloopt. Via Breedbandwinkel heb ik een nieuw KPN abonnement afgesloten met een flinke korting, een cashback én een extraatje. Enig minpunt tot nu toe is dat pas na afsluiten duidelijk werd dat ik geen 2 maanden maar 1 maand gratis NLziet krijg omdat ik daar al klant ben. Verder tot nu toe erg tevreden!

Snel overzicht qua prijzen

Simpel , makkelijk en duidelijk

Overzichtelijk, goede vergelijking mogelijk en goede aanbieding

Via de site heb ik een goed overzicht gekregen van de mogelijkheden en tarieven. Deze was interessanter dan bij andere vergelijkingssites. Ik heb via de site besteld en het was direct geregeld. Top!

Makkelijk te bestellen

De opzegging is na tussenkomst van Breedband, op voor mij, aanvaardbare wijze gerealiseerd!

Wij stappen over naar Budget. Het was de bedoeling dat Budget de overstap zou regelen. Wegens voor mij onduidelijke redenen moest ik echter de opzegging zelf doen. Naar aanleiding van mijn beoordeling heeft Breedband direct actie ondernomen. De gemaakte fout is niet aan Breedband te wijten.

top

snel en goed

Gewoon goed

Zowel telefonisch contact als online goed over te spreken

Top Company - great experience!

Dear team, thank you very much for your support and your service.

Heel netjes en soepel verlopen

Heel netjes en goed verlopen.

Super snel en makkelijk

Het was een makkelijke site en heel gebruikelijksvriendelijk.

zijn goed opgeleid in afschuiven

sinds slechte ervaring te hebben geschreven op 10-03-2021 willen ze me niet meer te woord staan. Elke keer krijg ik te horen dit moet ik overleggen met mn supervisor, u wordt hierover teruggebeld, hiervoor moet je contact opnemen met youfone enz. enz. met andere woorden zoek het maar uit waardeloos bedrijf. ze kunnen de naam beter veranderen in hoofdpijnwinkel. Denk 3 keer na voordat je je abonnement afsluit via deze firma. Doe het liever zelf rechtstreeks.

Goede uitleg en duidelijk

Prettig Duidelijk met uitleg en in war kan

zeer goed

accuraat

Overstapgemak

Bij het zoeken naar een overstapservice, kwamen wij toevallig op de site van breedbandwinkel. Na alles goed bekeken te hebben en ook andere sites bekeken te hebben, kwamen wij tot de conclusie, dat dit een prima deal was en hebben zodoende de stap genomen.

heel overzichtelijk

Goede kwaliteit..

Als ik op zoek ben naar een goed internet, gebruik ik deze site altijd. Goede prijs en kwaliteit ...

Altijd snel, correct en toch de laagste prijs.

Al meerdere keren iets bij de breedbandwinkel geregeld. Hier ben je goedkoper uit dan waar dan ook.

Zeer klantvriendelijk

Zeer overzichtelijk, invullen wijst zich vanzelf en ook nog eens cashback!

super

Goed gegaan, duidelijk, en snel.

Prima vergelijkingssite

Ik was op zoek naar een andere internetprovider. Gevonden! En de volgende dag al bericht van acceptatie.

heel blij met de service

Snel

Snel en efficiënt

Goede aanbiedingen in een duidelijk overzicht

Duidelijke website, gebruiksvriendelijk

prima condities

Bij koop wordt eis 14dagen opgeven. Bij bevestiging wordt aangegeven gemiddeld 30 dagen?

228 Noordeindseweg C

Berkel en rodenrijs 2651LK