Zeer tevreden!

Snelle reactie en vlotte serieuze behandeling

Had tussentijds nog vragen en die werden snel beantwoord. Ook de begeleiding en nazorg is in goede handen.

Perfect verlopen

Snelle afhandeling

we zullen toch pas meer weten wanneer overstap achter de rug is...

zie boven

.nog niets werkelijk in huis,maar toch al een tevreden mens

Alles goed.

Geweldig!

Goed geregeld! direct response en goede afhandeling!!

Breedbandwinkel.nl is een betrouwbaar online adres voor me geworden.

Ik ben door omstandigheden gedwongen om op mijn uitgaven te letten en daarvoor kijk ik met enige regelmaat op breedbandwinkel.nl om een goed beeld te krijgen van wat er mogelijk is. Door de transparante en volledige informatie die ik hier tegen kom, heb ik meermaals goed geïnformeerd een keus kunnen maken. Naast de nette service wordt ik ook niet overspoeld met spam-mail over hoe geweldig ze zijn, dus heb ik inmiddels positieve associaties met deze winkel.

Gewoon goed

Snelle service, en snel een behulpzaam antwoord. Prima!

Nooit problemen

Altijd prijs!

Top keuzehulp, overzichtelijk, eenvoudig en snel.

Top keuzehulp, overzichtelijk, eenvoudig en snel.

Altijd voordeel en betrouwbare overstap bij breedbandwinkel.nl

Je betaalt altijd de laagste prijs bij breedbandwinkel.nl En het is een zeer betrouwbare partij.

Mensen met veel plezier en kennis In hun werk

Aan te bevelen.

Duidelijk, een makkelijke vergelijkingssite, snelle service, naast de providerskorting wordt via deze site de hoogste cashback uitgekeerd en nog een cadeau extra. Heel erg bedankt ervoor!

Geweldig, al jaren mijn steun voor de juiste keus

Service en kwaliteit: in beschrijving, vergelijking, levering en communicatie. Alles klopt. En bovendien fikse kortingen en soms mooie cadeaus!

overduidelijk en simpel

alle gegevens duidelijk op een rijtje, kwestie van aan of wegvinken

Overzichtelijk

De site werkt prettig en is overzichtelijk. Ik kon gemakkelijk zien wat voor snelheden er beschikbaar zijn op mijn adres en welke provider / actie erbij hoort. Ga zo door!

Helemaal tevreden

2de keer via breedbandwinkel overgestapt, de 2de moet nog afgerond zijn maar een dag na overstappen kreeg ik al de bevestiging van provider. De site werkt soepel, je krijgt cashback en er zijn exclusieve pakketten te krijgen.

Goede vergeljjking wn snelle afeikkeling.

Duidelijke aanbiedingen, steeds up to date. Eenvoudige overstap en leuke kortingen.

Alweer prima geregeld

Voor de zoveelste keer weer prima overzicht en eenvoudige overtap gedaan van mijn breedbandinternet. Elk jaar vergelijken en overstappen. Hier kan je veel mee besparen. Nu afwachten hoe de provider het gaat doen. De eerste stap is gezet !!!

duidelijke site, goede uitle

Site is duidelijk met goede informatie. Goed, snel bestelproces

topzaak: heldere voorwaarden, uitstekende service

Fijne vergelijker die transparant is. Alles snel geregeld en weet nog van een vorige bestelling dat ook de klantenservice prettig en behulpzaam is. Topzaak!

goede klantenservice

ik belde 2 om mijn bestelling te wijzigen, was geen punt deden ze zonder commentaar

Snel en goed.

in prijs en kwaliteit