Alles lijkt goed te gaan....maar is nog onder voorbehoud. De overstap is nog niet klaar
goede en snelle dienstverlening. en niet te duur.
Het is nu de tweede keer dat ik via de Breedbandwinkel iets afsluit. Ik ben tevreden. De cash-back was al twee keer best prettig en toen ik een keer belde met vragen nam men vrij vlot de telefoon op. Ook werd ik als klant behandeld zoals het hoort. Het formulier voor de cashback is zeer makkelijk via de mail in te vullen en was een fluitje van een cent. Tevreden ben ik over de Breedbandwinkel!
Handige website, snel geregeld
Alles netjes en snel geregeld. Overstap service en nieuwe aansluiting en van alle stappen die gezet worden word je zorgvuldig geïnformeerd.
heel veel voordelen
Leuke acties en aanbiedingen.
Alles goed verlopen. Duidelijke site en na bestelling alles gelijk bevestigd.
Eindelijk een helpdesk die je ook echt helpt en terugbelt als ze dat beloven!
Kan niet anders zeggen dan dat de breedbandwinkel zijn best heeft gedaan om mijn probleem tot een goed einde te brengen. Bedankt voor de hulp. Op 12 september al de overstapservice aangevraagd voor een nieuw alles in 1 pakket van ziggo voor 26 oktober. Op 26 oktober krijg ik het installatiepakket thuis afgeleverd, maar na aansluiting blijkt de aansluiting niet actief. Maar even met ziggo gebeld, blijkt er een "blokstoring" te zijn, al vanaf 30 augustus en zou volgens ziggo duren tot 31 oktober 12:00 uur. Maar op 28 oktober krijg ik een mail dat mijn telefoonnummer is overgezet naar een niet werkend ziggo account. Weer gebeld met ziggo, konden ze niets aan doen, maar mijn internet en televisie zouden gewoon actief blijven tot de aansluiting actief zou worden. Niet dus, anderhalf uur later is mijn oude aansluiting opgezegd, geen internet, televisie en telefoon meer. Ziggo kan mij verder niet helpen, stuurt wel een monteur, maar dat kan pas op 1 november. Dan probeer ik via breedbandwinkel de 100% overstapgarantie, gebeld met het servicenummer en krijg eerst te horen dat het 4G apparaatje ongeveer 60,- euro ging kosten. Uitgelegd dat op hun site staat dat dat een gratis service zou zijn. Dan wordt toegezegd dat het 4G kastje toch kosteloos zou worden opgestuurd en ik dat de volgende dag in huis zou hebben. Maar helaas dat is ook niet gebeurd. Heb ervoor gekozen om via breedbandwinkel te bestellen omdat wij een eigen webshop runnen en ik niet zonder internet wil komen te zitten. Helaas ook hier dus de loze belofte: Onze gratis overstapservice neemt u alle rompslomp rond het overstappen uit handen en zorgt ervoor dat u tussentijds niet zonder internet, tv of telefoon komt te zitten. Niet aan beginnen dus, levert je alleen een hoop stres op, en kost in ons geval met een webshop ook nog een hoop geld.
Beste Chris, dank voor uw beoordeling en erg vervelend om te horen hoe deze overstap verloopt. Het is uiteraard vrij uitzonderlijk dat er bij Ziggo zo'n grote storing is dat een hele wijk twee maanden zonder internet zit en een naadloze overstap niet plaats kan vinden. Onze gratis internetgarantie had hierbij inderdaad een uitkomst geweest, echter zie ik dat het gesprek met mijn collega afgelopen vrijdag al na 18:00 uur was. Deze worden tot 18:00 uur uitgezonden en heeft u in de praktijk dus inderdaad niets aan, aangezien deze pas 1 november bij u door de brievenbus zou vallen. Een erg ongelukkige samenloop van omstandigheden. Het enige wat ik momenteel vanuit ons voor u kan betekenen is u het abonnement de eerste drie maanden gratis aanbieden om u enigszins tegemoet te komen. Echter begrijp ik dat dit weinig helpt in verband met uw webshop. Mocht u overigens uw twijfels hebben of Ziggo per 1 november wél gaat leveren -wat ik goed zou begrijpen- kunnen wij maandag de internetgarantie uiteraard alsnog uitsturen. Mocht u hier voor de zekerheid gebruik van willen maken, hoor ik dit graag! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Original review
Erg prettig!
Daniel heeft me top geholpen aan de telefoon
tevreden.
Goede presentatie. Eenvoudig kiezen
Simpelweg goed
Alls prima geregeld en snel.
Snelle behandeling. Bedankt voor alles...:)
Bedankt
Goede communicatie en snelle service.
zie boven
Door mijn buurman geholpen die adviseerde mij de breedbandwinkel.nl , en daar vond ik de voordeligste overstap en wacht nu op de spullen voor internet en tv van Budget en veel voordeliger Met de maand rekening dus ik zeg doen !
Ook de levering van het pakket is bij verhuizing zeer snel
Beste Ed, dank voor uw beoordeling en excuus voor het ongemak. Zie inderdaad dat KPN uw bestelling zonder alternatief postadres in behandeling heeft genomen. Mocht dit werkelijk een probleem zijn, kunnen wij dit alsnog voor u rechtzetten. U kunt in dat geval contact opnemen met onze klantenservice. Als goedmakertje zorg ik dat u de eerste maand van uw contract gecompenseerd krijgt. U ontvangt dit voor eind oktober op het bij ons bekende rekeningnummer. Ik wens u alvast veel plezier van uw nieuwe KPN abonnement, en succes met de verhuizing! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Original review
Omdat er geen verzendadres wordt gevraagd op de site, heb ik het verzendadres opgegeven bij de opmerkingen......helaas krijg ik bevestiging dat er op het aansluitadres wordt geleverd. Verder superhandige site met snelle digitale reacties.
Goed ervaring!
Er werd een duidelijke vergelijking tussen diverse aanbieders getoond. Een nieuw abonnement was dus snel en eenvoudig afgesloten.
Top vergelijking site
228 Noordeindseweg C