Snelle service, goede aanbieding!

Dit was snel geregeld en veruit de beste optie! Nu moet KPN nog een beetje opschieten

Helder vergelijk en goede cash back

Helder vergelijk en goede cash back op verhuizing naar KPN.

Tevreden

Snel en goed

Snel en easy

Yep

Dit is de tweede keer dat ik er gebruike van maak alles netjes keurig geregeld kan het iedreen aanbevelen

Goed geïnformeerd over het product

Netjes geholpen en goed geïnformeerd over het product

10 punten voor Chaimae

Chaimae heeft mij perfect adequaat geholpen. Ze verdiend een 10 met 10 sterren. Ga zo door Chaimae.

Kan altijd beter

Dank u duidelijke website, alleen jammer minder aanbieders helaas

Een site met een goed aanbod

Goede vergelijking. Prima uitleg. Overzichtelijk.

Mensen weten volgens mij niet waar ze over praten

Overstap van Caiway naar Delta. Bijna 2 weken vaste nummer buiten dienst. Verkeerd voor gelicht Cashback na veel zeuren uiteindelijk na 5 maanden gekregen. Monteur pas in te plannen na datum overstap?

Overzichtelijk

Fijn om alle details zo overzichtelijk onder elkaar te kunnen zien. De service en communicatie is snel en netjes. Extra informatie zoals boetes voorkomen en dergelijk bij een overstap daar word je ook van op de hoogte gebracht. Zo kom je niet voor onverwachten kosten te staan.

Prima aanbod en service

Prima aanbod en Service

Zeer duidelijk.

De bestelling was zeer duidelijk en makkelijk te begrijpen en uit te voeren.

Oneerlijk bedrijf

Ik ga hier niet meer bestelling

Alles prima verkopen

Mooie korting

Korting is altijd mooi meegenomen

Heb het nog niet

Goede overzichtelijke site

Breedband winkel geeft een duidelijk en snel overzicht van wat voor mij de beste keuze was. Hierdoor bespaar ik het komende jaar weer ruim 100euro op mijn internet abonnement.

Top top de beste volgens mij

Top top gaat zo door ik ben echt tevreden

Prima en geduldig geholpen.

Zeer vriendelijk en geduldig geholpen en geen probleem met vragen over wat dan ook altijd een goede uitleg.

Prima hulp bij vergelijken en gelijk afsluiten

Prima hulp bij vergelijking en fijn dat je dan bij jullie ook gelijk het product kan afsluiten.

Snel en vertrouwder

Ging erg makkelijk

Makkelijk en overzichtelijk

Ben snel en duidelijk geholpen, de uitleg was voor iemand van mijn leeftijd erg fijn.

228 Noordeindseweg C

Berkel en rodenrijs 2651LK