Respuesta del dueño del negocio
Beste Nico,
dank voor uw beoordeling. Op 9 september heeft u via ons een bestelling gedaan voor KPN Glasvezel. Een dag later is uw bestelling door KPN in behandeling genomen en kregen wij de melding terug dat uw adres negatief stond geregistreerd wegens een eerdere betalingsachterstand, waardoor uw bestelling is geannuleerd. Dit gaat op adresbasis en hoeft dus niet op uw naam te staan.
Hierover hebben we u 10 september per e-mail reeds geïnformeerd, wellicht heeft u deze e-mail gemist?
Het kan best zijn dat uw adres ondertussen wél positief door de creditcheck heen komt bij KPN, of dat de KPN medewerker aan te telefoon wellicht andere rechten heeft een bestelling tóch te verwerken. Hierbij is vanuit ons echter geen kwade opzet in het spel. U begrijpt vast dat wij er niets aan hebben om u niet aan te sluiten. Hier helpen wij u niet mee, en onszelf en de aangesloten providers ook niet.
Helaas hebben wij u in dit geval niet van dienst kunnen zijn. Toch zou ik u gezien de situatie vriendelijk willen vragen uw beoordeling enigszins aan te passen.
Ik hoop u namelijk in de toekomst alsnog als klant te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet,
Breedbandwinkel.nl klantenservice