Uitstekende persoonlijke snelle service

Oussama heeft gisteren persoonlijk mijn aanvraag verwerkt. Hij heeft dit heel goed gedaan en heeft echt een stapje verder voor me gezet dan ik zit verwachten van een medewerker. Nu, de volgende dag is de mail van mijn huidige provider ook al binnen en alles wat we gisteren hebben besproken staat erin.

Altijd alles goed geregeld, nooit problemen gehad)

Een geweldige site.

Ik bestel mijn internet altijd via breedbandwinkel.nl vanwege de kortingen en goede service.

Het contact met de klantenservice is goed

Het contact met de klantenservice is goed en meteen een nieuw internet+tv van online afgesloten

Overzichtelijk en eenvoudig

Gebruiksgemak en snelle afhandeling

Tot nu to alles heel vlot

Ik hoop dat het in de toekomst net zo voorspoedig zal gaan als bij het abonneren.

Ik ben egt tevreden

Goed geregeld en duidelijk

Goed overzichtelijke site met duidelijke keuze mogelijkheden. Scheelt weer met cashbakkorting in de kosten. Alles geregeld voor de overstap door de nieuwe en oude provider binnen 24 uur.

Goed geregeld

Moet nog afwachten of de overstapdatum goed gaat

Makkelijk en een goede prijs

Makkelijk om aan te vragen en een goede prijs ook de cashback is er leuk. Wie weet val ik ook nog in de prijzen!

Super, alles snel geregeld!

Super, alles snel geregeld!

Super aanbiedingen

Snel online geregeld en ook nog een leuke cashback regeling. Absoluut aan te bevelen!

zeer goede ervaring!

Voor internet- en tv-gebruik keek ik naar een mooie aanbieding op internet. Gekozen voor Odido en als je dat via Breedbandwinkel.nl regelt, krijg je ook nog een hele mooie cashback! Even telefonisch contact gehad met Breedbandwinkel.nl en mijn verzoek werd zeer snel en netjes geregeld!

`mooie anbiedingem

niks op aan te merken gewoon een aan bieding pakken en klaar ,,,,gazo door

Uitstekende service

Goede omschrijving

Altijd de beste prijzen

Goed werkende website met duidelijke aanbiedingen.

Makkelijk en altijd snel geregeld

Overzichtelijk en alles wordt goed geregeld

Uiteindelijk goed geholpen

Medewerker dacht eerst dat ik niet op het juiste adres was. Uiteindelijk toch prima geholpen. Nu nog even afwachten op de voortgang.

Altijd snel en goed geregeld.

Ik gebruik de Breedbandwinkel site nu iedere keer. Het kan net zo makkelijk zelf online. Maar eerst zoeken, vergelijken en dan afsluiten met acties om de hoek. Is dit veel leuker.

Geduldig en informatief

Als oudere en weinig technisch onderlegt, had ik baat bij geduldige en adequate dienstverlening. Ik werd prima door het oerwoud van aanbieders geleid tot mijn uiteindelijke keuze, die voor mij ook nog voordelig uitpakte.

Goede vergelijking kunnen maken!

Super vergelijk gemaakt, makkelijk en snel bestellen!

Een overzichtelijk aanbod met leuke aanbiedingen

Het is al de 2e keer dat ik gebruik maak van breedbandwinkel - allemaal zeker naar tevredenheid, zo loont het de moeite om over te stappen.

Duidelijk

Duidelijkoverzicht en simpel te vergelijken

Bestellen was overzichtelijk en makkelijk.

Na veel onderzoek welke provider ik wilde in plaats van Ziggo, kwam ik elke keer weer uit bij Breedband winkel.nl. Op de site krijg je een goed overzicht van alle providers en goede keuze mogelijkheden. Via chat nog enkele vragen gesteld en die werden boven verwachting snel beantwoord. Ze gingen zelfs een stapje meer doen door voor mij direct een gratis monteur aan te vragen. Top!

228 Noordeindseweg C

Berkel en rodenrijs 2651LK