Eerlijk en correct

zeer goed.

Alles word zeer snel en correct gedaan.

Prima procedure, helder overzicht van beschikbare aanbieders

Bij de verschillende aanbiedersvergelijksites (is dat een woord?) hoort Breedbandwinkel meestal bij de goedkoopste. Dat samen met een 20 euro bonus is voor mij de keuze het nieuwe internet abonnement via Breedbandwinkel af te sluiten.

Perfecte service aangeraden

ging makkelijk

beste aanbieding van dit moment

Overzichtelijk, makkelijk

Snel

Goed kunnen lezen

Duidelijke website. Makkelijk te regelen.

Altijd goed geregeld

Lekker simpel vergelijken en in no time afsluiten. Al jaren erg tevreden.

Overzichtelijk

Makkelijk en snel een nieuw pakket af kunnen sluiten. Overzichtelijke site en snel geregeld. En de cashback is natuurlijk helemaal top!!

Prima geregeld

Goede ervaring zowel de eerste als de tweede keer.

Snelle en duidelijke service, prima aanbieding

Website is heel helder en gebruiksvriendelijk, snelle reactie en to the point.

Goed verglijking website

Ik zag veel mogelijkheden met internet en tv en zag gemakkelijk wat voor mij de beste keuze is. Ook overstappen naar een andere aanbieder is eenvoudig. Duidelijke en simpele site. Tevreden klant.

Prima Service

duidelijke taal en goede acties

bestelling ging eenvoudig en ben goed geïnformeerd geen kleine lettertjes what you see is what you get

Ben heel tevreden

TOP

Overzichtelijk en duidelijk

Ik heb jaren geleden al via jullie mij bij een provider aangesloten. En dat was mij prima bevallen, vandaar dat ik dat nu weer doe.

Snel geregeld en leuke voordelen

Dankzij breedbandwinkel.nl een extra voordeeltje middels cashback en een gratis Pathé film. Ook met de service snel een nieuw abonnement.

duidelijkheid

duidelijk en begrijpbareuitleg

Snel alles geregeld

Als er vragen zijn wordt je prima geholpen. Super….

Overzichtelijk en uitgebreid

Zeer duidelijke uitgebreide info

Onduidelijkheden overstap goed opgelost

Mijn overstap naar KPN van Ziggo ging niet helemaal naar wens. KPN was zeer duidelijk per wanneer zij het OK van Ziggo kregen: 25 juli. Van Ziggo kreeg ik een onduidelijk mailtje dat hun eerst mogelijke datum 8 juli was en er vanaf dan dingen konden worden afgesloten.. Ook begon Ziggo met het versturen van retourdozen en met het afsluiten van toegang tot mijn Ziggo. Breedbandwinkel heeft contact gezocht met Ziggo om duidelijkheid te krijgen.. Gelukkig bleek het gewoon een misverstand/onduidelijkheid; ik ga per 25 juli over. Ik mag wachten met het versturen van de modem, ook al is de 14 dagen retour dan voorbij. Voor het ongemak krijg ik ook 2 maanden internet vergoed bij KPN door Breedbandwinkel, dat maakt het wachten (maand opzegtermijn!) wel goed. Ziggo grossiert wel in onduidelijkheid; na het terugsturen van de Mediabox Next werd Digitale TV opgezegd per 12-8-2022.. 25 juli is 25 juli, klaar! Maar over het contact met Breedbandwinkel (en Dominique in het bijzonder) niets dan lof. Werd keurig tot 2x toe gebeld en teruggebeld. Super!

Tevreden over aanbod, niet over overstap..

Via Breedbandwinkel kreeg ik de beste deal voor mijn overstap naar KPN van Ziggo. De bijbehorende overstapservice, ben ik minder tevreden over. Ik had waarschijnlijk meer duidelijkheid over de daadwerkelijke overstapdatum gehad als ik het zelf zou hebben geregeld. KPN kan mij vanwege de maand opzegtermijn pas per 25-07-2022 aansluiten.. Echter, Ziggo zette een en ander al in gang per 08-07-2022. Ik heb op dit moment (voor hoe lang?) nog internet, maar ik moest mijn Mediabox Next al retourneren en ook vragen ze al om mijn modem! Ik heb nog meer dan 2 weken, maar die verwachten ze wel al retour! Buiten dat, had ik ineens geen toegang meer tot Mijn Ziggo (ÉN Mijn Vodafone, omdat deze gekoppeld waren).. Waardoor ik ook factuurinfo niet meer kon bekijken. Ziggo kon ik niet bereiken, dus uiteindelijk maar via Vodafone geregeld. Op basis van de mail van Ziggo en wat ze hebben laten zien, verwacht ik dat de komende dagen de diensten zullen worden beëindigd. Gelukkig red ik me dan wel met mijn onbeperkte mobiele data.. Maar als ik deze onduidelijkheid had zien aankomen, had ik het zelf geregeld. Ik zou zeggen: stuur die retourdozen als eea is afgesloten. **AANVULLING: Breedbandwinkel heeft het goed opgepakt, het ging om fouten en onduidelijkheden van de kant van Ziggo. Ook heeft men zoals beloofd 2 maanden van mijn nieuwe abonnement vergoed. Als alles goed is werkt mijn KPN verbinding maandag en kan de Ziggo modem retour!

Makkelijk en snel

Relax