Goed ,prima geholpen

Snel ,begrijpend en goed te berijken

Adequaat behulpzaam

Helder en duidelijk !!!

Zit nog in het oplever traject, maar tot nu toe verloopt alles naar wens. Helder en duidelijke website !!!

Mij ervaring is heel goed.

Overzichtelijk en helder

Bij elke stap die gezet wordt bij het kiezen van de meest passende optie wordt telkens via het symbool voor extra informatie aangegeven waar het over gaat. Voor iemand die niet vloeiend IT spreekt is dit heel prettig. Communicatie per mail (over bevestiging van bestelling alsook acties gedurende overstap periode) is scherp. De uiteindelijke ingangsdatum sluit helaas niet aan op de aangegeven ingangsdatum. De reden hiervoor is mij niet duidelijk..

Snel, goedkoop en heel makkelijk

Stap elk jaar over via breedband winkel. Alles verloopt soepel en snel. Als er problemen zijn worden deze goed en snel opgelost.

fijn

fijn

Prettig geholpen

Goed advies en vriendelijke klantenservice. Prima keuze .

mooie aanbiedingen

goede vergelijkings site

Zeer makkelijk website en om iets af te sluiten

Scherpste overstap aanbieding

Vlot geregeld

Prettig, overzichtelijk en je bent in een mum klaar

Prettig,

Mijn ervaring met Breedband is goed.

Mijn ervaring met Breedband is goed. Aanvraag wordt snel verwerkt.

Gewoon goed

Prima vergelijk met nette tarieven. Helpt om elk jaar weer alles scherp af te sluiten.

Muy comoda

De momento excelente

• ¿Nos recomendarías?

makkelijk

Keuze

Na vergelijking van meerdere site,s gegaan voor deze.

Snel geregeld

Snel geregeld en nog extra korting ook

Very good and efficient service.

The girl that helped me out on the phone was very friendly, professional, and helped me to find the best package for my internet at home. She also was very good with listening and giving advices.

Goed geregeld

Overstappen gaat erg makkelijk

Site zeer overzichtelijk en overstappen gaat zeer eenvoudig.

Snel en goed

Makkelijk,overzichtelijk,simpel regelen

Breedband stuurt me op tijd n mailtje om over te stappen(zelf zal ik daar niet snel aan denken). N andere provider kiezen is bij breedbank heel duidelijk en overzichtelijk en ze regelen de overstap. Dit mogen ze van mij ieder jaar doen :)

Goedmaker

Service kosten van bezoek monteur tmobile niet aangegeven op website, dus verrast bij eerste rekening. Aangegeven bij breedbandwinkel, uitstelend opgelost. Door naar vraag te luisteren en in 1x op te lossen. Goed gedaan

228 Noordeindseweg C

Berkel en rodenrijs 2651LK