Zeer snelle service

Binnen 1 dag alles geregeld,

duidelijke website

Alles in een abonnement veranderd van Ziggo naar KPN. Alles verliep tot nu toe goed. Vandaag bericht van KPN gehad.

Super bedrijf

Super bedrijf. De jongens en meisjes en van breedbandwinkel.nl geven me altijd een zeer fijn gevoel!. Alles is duidelijk. Overstappen is een feest.!!!

Tot nu toe ok

Goede oppak van aanvraag en hopelijk ook goede levering

👍👌

Ga zo door jullie zijn de beste

Abonneren is vlot verlopen

Het abonnement afsluiten ging vlot. Telefonisch kontakt ging wat minder. Duurde lang voordat ik iemand te spreken kreeg. ( Bijna 5 minuten) En de dame kon mij uiteindelijk niet helpen. Zelf opnieuw het abonnement afgesloten met nu de optie binnen 24 uur internet. Binnen 24 uur internet is na vereiste betaling nog niet gelukt. Wel bevestiging ontvangen dat de betaling gelukt is.

Zeer goede afhandeling

Zeer snel en goed, alles binnen 24 uur geregeld.

Goede prijs

Goede aanbieding

Ik hoop op de snelheid van de installatie van internet en vaste telfoon bedankt

snel en simpel

BInnen 5 minuten aanvraag afgerond.

prima en vlot geregeld

probleemloos en vlot de overgang naar een andere provider geregeld.

Duidelijk, simpel en makkelijk af te sluiten

Duidelijk, simpel en makkelijk af te sluiten

Wat opstart gedoe maar uiteindelijk goed geholpen

Onlangs heb ik via breedbandwinkel een dienst afgesloten bij Online.nl. Op breedbandwinkel stond er dat de levertijd 16 dagen was mits ik afstand deed van mijn recht tot bedenktijd. Dit heb ik gedaan omdat een snelle levering voor mij erg belangrijk was vanwege een verhuizing. Na een week niets vernomen te hebben van Online heb ik nagevraagd hoe de planning van de levering eruit zag. Daarin kwam naar voren dat het 3 weken ging duren alvorens er geleverd kon worden. Sneller dan 3 weken zou nooit mogelijk zijn bij Online. Hierbij kreeg ik bericht dat Online op geen enkele manier samenwerkt met breedbandwinkel en dat er door breedbandwinkel verkeerde informatie is verschaft. Online zou namelijk nooit sneller dan 3 weken kunnen leveren. Resultaat is dat ik nu afstand heb gedaan van mijn recht tot bedenktijd en er geen enkel voordeel van heb. Ik kan dus niet meer opzeggen op dit moment en moet uiteindelijk 3 weken wachten op mijn levering. Het begin verliep dus moeizaam omdat er een andere verwachting was geschept. Uiteindelijk is alles goedgekomen en werkt alles prima! Als Breedbandwinkel&Online.nl duidelijk kunnen aangeven wanneer er geleverd wordt, met of zonder afstand doen van bedenktijd, dan kan ik zeker aanbevelen.

ga zo door

erg snel geregeld

Vandaag besteld = morgen bevestigd

Helder selectie maken, kiezen, en een dag later de bevestiging van de gekozen provider

Snelle afhandeling, niks op aan te merken

Snelle afhandeling, niks op aan te merken

Snel

Bestelling Ziggo

Alles snel doorgegeven aan Ziggo... Heb er alle vertrouwen in!

Snel geregeld

Via de site ging makkelijk Heb gebeld en ben goed geholpen

Makkelijk en snel

Invullen wat gegevens en op de knop verzenden drukken. Dat was het. Rest gaat vanzelf.

It was pretty easy

It was pretty easy

Goed geholpen

Ziggo herkent mijn adres niet, toen ben ik heel vriendelijk geholpen zodat ik toch mijn aansluiting kreeg.

Goed vergelijk met andere aanbieders.

gewoon slecht

zakelijk internet besteld. levering 5 november. het is nu 11 november en nog steeds niks. als je belt krijg je hele domme personen aan de telefoon. die het allemaal niet snappen. nog steeds GEEN Zakelijk internet

Gemakkelijk vergelijken en bestellen

228 Noordeindseweg C