Filter

Prima en snel geregeld

Zoals de topic aangeeft zeer tevreden over de afhandeling van de aanvraag. Mvg. Remon Hartman

Medewetker kan mij goed helpen

Super geregeld

Snelle actie bedankt

Ik heb wel ervaring

Ik ben helemaal blij dat ik met jullie tv en inter kan aansluiten hartelijk dank

Foutje bedankt, wij staan voor u klaar.

Edit: Na een lastige opstart periode en een zeer boze klant (ik) en een negatieve review verder werd ik gebeld. Dit keer was het een zeer vriendelijk behulpzame dame(Mieke). Na mijn verhaal te hebben aangehoord heeft zij er echt alles aan gedaan om de negatieve ervaring om te draaien tot een positieve. Ik kreeg een welgemeende excuses. Daarnaast heeft zij zelf contact gezocht met zowel mijn oude als mijn nieuwe provider om alles zsm weer op te starten. Om de tussen tijd te overbruggen had ik binnen 2 dagen hier, volledig kosteloos, een 5g modem liggen die ik kon gebruiken om online te blijven. Ook heeft zij de cashback geregeld en is er van begin tot eind bovenop blijven zitten. De eerste aanraking met de klantenservice was niet best. Maar de service die is geleverd nadat Mieke het heeft opgepakt is ongeëvenaard. Breedbandwinkel zou haar een flinke opslag moeten geven. Volgend jaar als ik weer overstap zal ik 100% gebruik maken van Breedbandwinkel. En ik ben niet iemand die normaal snel over een eerste negatieve ervaring heen stap.

Een langdradig gesprek met telefoniste.

Kan beter. Géén mobiele abonnement aan willen smeren waar ik niet om heb gevraagd. Wel twijfels ontstaan om over te stappen. Deskundig advies laat te wensen over.

Great customer service

Good agents who assisted with finding a good deal for internet and TV

Snelle service!

Super geregeld zonder fratsen

Net voordat ik dacht aan overstappen werd ik door een ander bedrijf nogal opgelicht. Ik was dus heel kritisch toen ik aan het proces begon. Maar nergens voor nodig, ik heb nu gewoon echt een hele goede deal internet en tv bij kpn. Zonder gedoe, alles wordt netjes geregeld en het is heel duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is en hoelang contracten duren etc... Ben er enorm blij mee!

Keurig geholpen

Denken goed mee

Klantenservice is deskundig ,website duidelijk

Bestelling is makkelijk , klantenservice goed vriendelijk en deskundig, alleen op de website ontbrak de mogelijkheid tot nummerbehoud, maar goed en snel opgelost

Zie hieronder

Tot nu toe wel tevreden. Denk dat het een goede keus is geweest

De medewerkers denken altijd goed mee en zorgen dat de overstap goed verloopt.

Prima duidelijk Beter om zelf even te kijken en te oriënteren

Heel overzichtelijk

Goede site, heel overzichtelijk en snel afgesloten.

Service en advies zeer goed

top

top

Overzichtelijk en behulpzaam

Ik vind de service heel handig in het naast elkaar leggen van alle abonnementen om een keuze te maken. Ook de service om te helpen in het regelen is duidelijk en zeer welkom.

Duidelijk.

Goede uitleg tot nu toe.

Alweer een vlekkeloze overstap via Breedbandwinkel

Snel, overzichtelijk, informatief

Duidelijke uitleg op de site en snel geregeld

Ik heb een nieuw tv en internet abonnement uitgezocht en snel gevonden.

Lekker snel

Kreeg snel antwoord