Filter

Prettig en helder geholpen aan de telefoon.

Ik kon op basis van de informatie en het advies dat ik kreeg beter een keus maken.

Zeer overzichtelijk en duidelijk.

Gemakkelijk alle aanbieders op mijn adres kunnen vergelijken, inclusief verwachtte snelheden, acties en kosten per maand/jaar.

Eenvoudig de verbinding overzetten

Alles prima. Minpuntje is de transparantie omtrent de cashback. Staat groot aangegeven bij de aanbieding alleen dat het terugvragen niet automatisch gaat en je hier zelf nog voor wat moet doen staat een stuk minder prominent vermeld.

Tot heden tevreden

Ik heb pas twee dagen gehoord van jullie en tot nu toe goed

duidelijke uitleg

Gemakkelijk te vinden en duidelijke uitleg

Duidelijke en makkelijke site

Heb in een paar klikken het goedkoopste en best passende internetabonnement afgesloten. Zelf kwam ik er door al die aanbieders niet uit en op deze site was het gemakkelijk kiezen. Alles ging erg snel en gemakkelijk. Als leuke bonus kan ik na de installatie van het bedrijf 10 euro cashback krijgen, krijg ik de installatie van een monteur (wat ik fijner vind dan het zelf proberen te installeren) én er zat gelijk een gratis wellness voucher voor 2 personen in mijn mail.

Kan niet beter

Geen klachten.word correct geholpen.

super snel geregeld

eens bestelling geplaatst alles ging soepel. ik hoefte niet zelf op te zeggen. het is zo geregeld dat ik geen dag zonder internet blijf.

Lekker makkelijk!

Lekker makkelijk vanuit je luie stoel een abonnement uitkiezen. Leuke aanbiedingen en goede kortingen/acties.

Leuke ervaring

Goed geholpen. Overzichtelijke site. En ook telefonisch makkelijk bereikbaar en uiterst vriendelijk

topservice

Ik had nog een vraag na mijn bestelling en deze is supersnel en uitstekend afgehandeld. Nu nog wachten op de cashback. Komt vast goed!

Nog niks

Nog niks

Goed geholpen vriendelijk en duidelijk prima service

Uitstekend service

Tevreden

Makkelijk om te vergelijken

Onverwacht een geweldig aangename ervaring !

Ik was op zoek naar een bijzonder interessant aanbod van een alles in een pakket. Dat heb ik bij u gevonden met dit pakket van online.nl met nog 2 kado's van u erbij. Mijn kerst kan nu al niet meer stuk !

Duidelijk en. Snel

Overzichtelijk snel verwerkt en inderdaad stuk goedkoper

Mooi

Nog mooier

goede service

Uitstekende service

Duidelijke info op de website en simpele afhandeling van alles.

Goed geregeld

ovestap van t-mobile naar online naar 1 dag bericht van beide providers duidelijk en overzichtelijk breedbandwinkel had een Cashback actie die ik niet kon laten lopen canal digitaal had ik al maar online internet smart tv canal digitaal app (kijken zonder kasje) was via breedbandwinkel op jaar basis voordeliger Bedankt breedbandwinkel

Gewoon perfect en duidelijk

Zoals ik al zei duidelijk en mooie aanbiedingen

Nette advisering en goede service

Gewoon goed

Ben zeer tevreden over de service van breedband winkel.

Juiste en correcte informatie, beter als de telecombedrijven zelf!

Juiste en correcte informatie, beter als de telecombedrijven zelf

228 Noordeindseweg C

Berkel en rodenrijs 2651LK