Filter

Heel goede wedsite

Ik prettig en heel makelijk om aan te meldeen

Wwwt niet gaat tot nu goed

Snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Duidelijke site, duidelijk informatie

Erg fijne vergelijkingssite, en inderdaad, via hier was het goedkoper dan via de aanbieder zelf. Ook heel fijn dat je verder zelf niks hoeft te regelen. Ook het cadeautje wellness en 10 euro cashback zijn heel netjes.

MaKkelijke site

Fijn sauna bon erbij

Goed en duidelijk

Tot op heden ben ik heel tevreden met de service

perfect

precies wat je verwacht

snel goed en betrouwbaar

top ervaring. ik wilde eerst naar de winkel maar niet gedaan. dit is sneller eenvoudiger en duidelijker.

Goedkoper dan bij online zelf!

Goedkoper dan bij online zelf! Prima service!

Fijn dat ze een eigen bestelsite hebben en je niet doorgelinkt word naar de provider. Alles is makkelijk in te vullen en erg duidelijk Leuke kortingen en een bon voor een dagje relaxen in de wellness.

Snel en duidelijk

Prijzen zijn nog wat hoog vergeleken met andere landen

goede keuze kun je maken op deze site en ziet er goed uit goed overzichtelijk

Eenvoudig en duidelijk

Bij breedbandwinkel.nl is duidelijk en eenvoudig in een overzicht aangegeven welke prijzen en aanbiedingen er gehanteerd wordt door een provider. Het is makkelijk om zo een keuze te maken en te vinden welk pakket er bij je past.

Okay

The confirmation from the service provider took more than 24hrs.

Slecht

Slecht

Uitstekende overstap service. Niks op aan te merken. Top !!

Snel geregeld en voordeliger dan bij de aanbieder direct

Simpel en snel geregeld, daarnaast ook nog goedkoper dan bij de aanbieder direct. Wat wil je nog meer.

Overzichtelijk en duidelijk alles aangegeven

Het is al voor de 2e keer ben ik via Breedbandwinke.nl gaan bestellen, Overzichtelijk en duidelijk alles aangegeven

Snel fantastisch

Hele goede aanbiedingen en snelle opvolging

Goede aanbiedingen en helder overzicht op de website. Snelle mailbevestiging. Gratis overstapservice en geen aanmeldkosten voor nieuwe klanten. 1 minpunt: ik wist tijdens het afsluiten de exacte einddatum van mijn huidige jaarcontract niet & krijg een melding van breedbandwinkel dat ik de kans krijg om dit binnen 7 dagen alsnog door te geven. 's avonds heb ik breedbandwinkel teruggebeld, maar ze kunnen dit toch niet voor me regelen en ik dien zelf maar contact op te nemen met de nieuwe provider.

goed geholpen na het bestellen

Ik wilde toch van pakket veranderen nadat het was besteld. Gebeld met het gratis nummer en heel soepel geholpen om het pakket om te zetten. Hartelijk dank!

Net als de vorige keer goed bevallen

Uitbetaling van de vergoeding van Breedbandwinkel zou sneller kunnen.

Prima website

Prima hulp bij maken afweging in keuze breedband internet

Good

Good service

alles duidelijk uitgelegd

Ik had even een luisterend oor nodig na mijn slechte ervaringen met KPN. De mevrouw aan de telefoon begreep alles en wij hebben samen een oplossing gevonden. Ik vond dat alles snel geregeld was.

228 Noordeindseweg C

Berkel en rodenrijs 2651LK