Filter

Tot nu toe goed

Alles lijkt goed te gaan....maar is nog onder voorbehoud. De overstap is nog niet klaar

erg goed geregeld

goede en snelle dienstverlening. en niet te duur.

Leuke cash-back, aanbieding en goed telefonisch contact.

Het is nu de tweede keer dat ik via de Breedbandwinkel iets afsluit. Ik ben tevreden. De cash-back was al twee keer best prettig en toen ik een keer belde met vragen nam men vrij vlot de telefoon op. Ook werd ik als klant behandeld zoals het hoort. Het formulier voor de cashback is zeer makkelijk via de mail in te vullen en was een fluitje van een cent. Tevreden ben ik over de Breedbandwinkel!

Snel geregeld

Handige website, snel geregeld

Alles zeer snel geregeld

Alles netjes en snel geregeld. Overstap service en nieuwe aansluiting en van alle stappen die gezet worden word je zorgvuldig geïnformeerd.

goede service

heel veel voordelen

Snel geholpen

Leuke acties en aanbiedingen.

Prima bedrijf.

Alles goed verlopen. Duidelijke site en na bestelling alles gelijk bevestigd.

Goede service, ga zo door!

Eindelijk een helpdesk die je ook echt helpt en terugbelt als ze dat beloven!

Uiteindelijk goed opgelost

Kan niet anders zeggen dan dat de breedbandwinkel zijn best heeft gedaan om mijn probleem tot een goed einde te brengen. Bedankt voor de hulp. Op 12 september al de overstapservice aangevraagd voor een nieuw alles in 1 pakket van ziggo voor 26 oktober. Op 26 oktober krijg ik het installatiepakket thuis afgeleverd, maar na aansluiting blijkt de aansluiting niet actief. Maar even met ziggo gebeld, blijkt er een "blokstoring" te zijn, al vanaf 30 augustus en zou volgens ziggo duren tot 31 oktober 12:00 uur. Maar op 28 oktober krijg ik een mail dat mijn telefoonnummer is overgezet naar een niet werkend ziggo account. Weer gebeld met ziggo, konden ze niets aan doen, maar mijn internet en televisie zouden gewoon actief blijven tot de aansluiting actief zou worden. Niet dus, anderhalf uur later is mijn oude aansluiting opgezegd, geen internet, televisie en telefoon meer. Ziggo kan mij verder niet helpen, stuurt wel een monteur, maar dat kan pas op 1 november. Dan probeer ik via breedbandwinkel de 100% overstapgarantie, gebeld met het servicenummer en krijg eerst te horen dat het 4G apparaatje ongeveer 60,- euro ging kosten. Uitgelegd dat op hun site staat dat dat een gratis service zou zijn. Dan wordt toegezegd dat het 4G kastje toch kosteloos zou worden opgestuurd en ik dat de volgende dag in huis zou hebben. Maar helaas dat is ook niet gebeurd. Heb ervoor gekozen om via breedbandwinkel te bestellen omdat wij een eigen webshop runnen en ik niet zonder internet wil komen te zitten. Helaas ook hier dus de loze belofte: Onze gratis overstapservice neemt u alle rompslomp rond het overstappen uit handen en zorgt ervoor dat u tussentijds niet zonder internet, tv of telefoon komt te zitten. Niet aan beginnen dus, levert je alleen een hoop stres op, en kost in ons geval met een webshop ook nog een hoop geld.

Erg profesioneel en klant vriendelijk

Erg prettig!

Heel bereikbaar en behulpzaam

Daniel heeft me top geholpen aan de telefoon

Heel goed ervaring

tevreden.

Info over voordeel zonder opsmuk

Goede presentatie. Eenvoudig kiezen

Simpelweg goed

Alls prima geregeld en snel.

Uitstekend...:)

Snelle behandeling. Bedankt voor alles...:)

Makkelijk overstap

Bedankt

Goede communicatie en snelle service.

zie boven

Tevreden

Door mijn buurman geholpen die adviseerde mij de breedbandwinkel.nl , en daar vond ik de voordeligste overstap en wacht nu op de spullen voor internet en tv van Budget en veel voordeliger Met de maand rekening dus ik zeg doen !

superhandige site met snelle digitale reacties.

Ook de levering van het pakket is bij verhuizing zeer snel

Goed!

Goed ervaring!

Eenvoudig nieuw abonnement geregeld

Er werd een duidelijke vergelijking tussen diverse aanbieders getoond. Een nieuw abonnement was dus snel en eenvoudig afgesloten.

Duidelijk , simpel en voordelig

Top vergelijking site