In 1 woord, TOP

Na slechte ervaringen met andere watersportwinkels is deze winkel een verademing. Goede prijzen, goed assortiment, snelle levering en goede communicatie. Top!!

Goede en snelle communicatie

goede service vriendelijkheid

spullen besteld, daarna even gebeld zending was nog niet compleet daarna hebben ze alles verstuurd erg netjes erg vriendelijk aan telefoon

Super service!

Goed meegedacht en had mijn bestelling keurig op tijd binnen. Een aanrader.

Probleemoplossend bedrijf.

Snelle accurate service

Werd zelfs gebeld dat het bestelde via internet klaar lag.

perfecte Navalloy Annodes , correcte levering

goed adres om Navalloy Annodes te bestellen. Zeer geschikt voor zoet en zout water. Correcte en snelle levering. Goede leverancier/winkel

Buitengewoon goed.

Een hele goede service ik beveel het zeker aan.

Snelle levering, zeer goed geregeld

Goed en snelle bezorging

Nog niets ontvangen

Hoe zou jij je ervaring delen , als de bestelling nog niet is geleverd ?

Echt topservice

Mijn ervaring

Mijn ervaring de verpakking bij aankomst was kapot en doorweekt (GLS de chauffeur zou er werk van maken zelf nog een mail gestuurd nooit antwoord gehad twee flessen waren leeg derde fles lekte op de hals ( gewoon de verkeerde verpakking gebruikt

Heel gemakkelijk te bestellen en te betalen

Alles keurig verlopen, alleen POSTNL had lang werk met de levering vanwege de kerstperiode. Jammer maar begrijpelijk

Snel geleverd en priecies het gevraagde voor mooie prijs! Top

Vriendelijk geholpen met goed advies

Prima service van Batenburg bootservice bij het meedenken over een makkelijk dekzeil voor mijn sloep. De levering van deckedge bows was snel gedaan. Ik ben erg tevreden hierover.

Goede service en snel!!!

Hele snelle service.

Heel trage afhandeling

Voor bestelling nog speciaal een bericht gestuurd wanneer er geleverd zou worden. Kreeg hierop antwoord morgen... Bestelling geplaatst maar 1 week later nog steeds niets ontvangen. Bleek 1 artikel niet voorradig te zijn en uiteindelijk is het nog steeds wachten. Hierdoor elders dan maar een bepaald product aangekocht welk ik nodig had.

Zeer slecht

De bestelde drainplug lights werkten voor 1 dag. Het glas voor de leds werd troebel. 1 van de bestelde lampen werkte vervolgens voor 25% en de andere lamp viel totaal uit. ik ben bereid weer twee lampen te bestellen, maar een tegemoetkoming uwerzijds zou ik zeer op prijs stellen. Groet. Gianward La Croes

correcte en snelle levering

;)

VLOTTE VERWERKING VAN DE BESTELLING

Een zeer goede ervaring met dit bedrijf, deze mensen hebben zelfs persoonlijk contact opgenomen met mij om de bestelling vlot te doen verlopen , met vriendelijke groeten goossen hans

zeer goed

Ondanks dat er 1 artikel van mijn bestelling niet voorradig was toch nog volledige levering binnen de 4 dagen!

Deskundige service

De mevrouw Die mij te woord stond, wist waarover ze het had. Heel goed!

Prima product

Prima product aan een goede prijs. Jammer van de vrij dure verzendingskosten (10 euro voor België). Maar wel voor herhaling vatbaar.

Het was goed!

Ik kan het meteen ophalen en het product is top!

paterstraat 7 D

5331EA Kerkdriel