gewoon ,goed

Duidelijke webshop ,vragen worden snel beantwoord, en iets retourneren, geen probleem

Keurig op tijd en goed verpakt

Eerlijke omschrijving van boot afdekzeil en reddingsvest Koop hier de volgende keer zeker weer

de mail over en weer gaat heel goed Verder kan ik er nog niks over zeggen omdat bestelde artikel niet voorradig is en nageleverd wordt Kreeg wel gelijkbaar artikel aangeboden maar heb gekozen om te wachten opgestelde artikel

Bestelling netjes en snel geleverd.

Bestelling snel en netjes ingepakt geleverd. Top

Goede service en advies.

website voorraad klopt van geen kanten

biminitop besteld stond als op voorraad op de site winkel was gesloten wegens vakantie (welke watersport winkel sluit in godsnaam in het hoogseizoen!!!!!!!!!!!!!!!) na dat hun vakantie over was geprobeerd te bellen zeer moeilijk bereikbaar eindelijk contact bleek de top niet voorradig en niet snel leverbaar (had hem wel betaald) wel probeerde ze mij een veel duurdere in een kleur die ik niet wilde hebben aan te smeren. teruggave duurde 2 dagen maar heb dus 3 weken voor niets gewacht. advies hier niets bestellen.

Goed geregeld

Vriendelijke mensen

Ben in feite geen echte web-winkel fan, ja ,er zijn uitzonderingen...

Wat ik onlangs bestelde, werd enkele dagen later perfect afgeleverd.Mijn conclusie ; Gewoon perfecte dienstverlening.

Ik zocht een paar onderdelen kon je op deze site meteen vinden.

Snel en makkelijk de jouwste onderdelen gevonden en dus meteen besteld. Nu nog wachten tot het binnen komt.

Zeer te vreden over de service en afhandeling van de bestelling

Door leverings problemen is direct contact opgenomen met ons en is een goed alternatief aan geboden, waardoor de bestelling snel en naar tevredenheid is afgehandeld

Geleverd zoals verwacht, geen gedoe

Geleverd zoals verwacht, geen gedoe

goede producten, prijs ok

Bestelling werd snel geleverd, zeer tevreden

Snelle levering, prima prijzen, top website

Alleen maar positieve ervaringen met Bateau. Bestelling snel geleverd en prijzen zijn in orde. Graag een volgende keer weer!

prima deal en snelle levering

het bestellen ging makkelijk dat ging heel goed op de site van deze winkel. betalen is makkelijk en de levering is snel. bedankt wij zijn heel blij met onze bimitop. groet A vd Ven

Goede redelijke snelle levering

Precies zoals verwacht,

Zeer goede service ! Na bestelling ook perfect aangekomen en snel . Super !!

niet goed

Het geleverde is niet conform de afbeelding op de site. schroefoog/oogmoer M12

Mooi materiaal voor een scherpe prijs! A+++

Mooi materiaal voor een scherpe prijs en netjes verpakt. Top webshop.

Snelle aflevering

Snelle aflevering.

Snelle verzending!

Hele snelle verzending en goed product! Hier al meerdere malen besteld en tot nu een fijne ervaring :). Groetjes

Korrecte levering en snel

Vriendelijk behulpzaam nette prijzen

Geweldige service

Prima vakkundige service. Ik had een bimitop besteld maar te groot. Men belde me op en gaven het juiste advies, welke maat ik nodig had. Fijn dat het persoonlijk advies en benadering nog aanwezig is. Jullie hebben me super geholpen. Groeten Ben Thielen

Prima geholpen en denken pro-actief mee

Bimini besteld, werd gebeld of ik niet een wat forse maat had besteld. Bleek te kloppen, aangepast en rap in huis. Bij montage bleken de achterste steunpalen te kort voor mijn boot, kon voor weinig 2 langere ophalen, “probleem” super opgelost! Erg fijn te constateren dat echte service nog bestaat!

Goede service en snelle levering.

Goede service, snelle levering en een van de goedkoopste op internet rond uit top.

paterstraat 7 D

5331EA Kerkdriel