Goed advies bij aankoop biminitop voor onze sloep.

Mevrouw nam alle tijd om mij van de juiste biminitop te voorzien, heel fijn!

goede service en snel binnen

Alles prima geregeld

Een zeer goede ervaring !!

Fantastisch geholpen bij de aankoop van onze bimini. Onze bestelde maat was niet meer leverbaar in rvs. Dit zou betekenen dat wij van deze zomer in de zon moesten zitten op het water. Bateau boorsevice dacht met ons mee en kwam met een oplossing voor deze zomer. Wij staan nu op de reserveringslijst voor volgend jaar voor de rvs bimini.

Goede en snelle service

Brandstof tanks besteld en zijn goed verpakt en snel aangekomen Top

Topservice !

Twijfel over de maat bij bestelling Bateau belde voor overleg en juiste bevestiging Te veel betaalde werd direct terug gestort !! Top , mijn dank

Snelle bezorging en produkt voldoet aan de verwachtingen

De smart tabs zijn snel bezorgd .en voldoen aan de verwachtingen. De boot vaart een dtuk beter nu .punt gaat veel minder inde lucht. Prijs was ook lager dan van andere leveranciers.

snel en betrouwbare service

Ik kreeg een bericht via de mail dat mijn gewenst onderdeel niet op voorraad was, een aantal dagen later werd ik persoonlijk gebeld ( niet via mail of iets dergelijks) om te bespreken hoe dit euvel opgelost kan worden. De dame was zeer deskundig, behulpzaam en vriendelijk en uiteindelijk was alles keurig netjes geregeld. Voor mij was dit de eerste bestelling bij Bateau Bootservice en van mij krijgen ze een dikke pluim. Bateau chapeaux!!!!!

Zeer klantvriendelijk

Bij Bateau online een biminitop voor mijn sloep gekocht. Op voorhand even telefonisch advies gevraagd. Christine heeft mij een goed advies gegeven waarna ik de biminitop na drie dagen binnen kreeg. Omdat ik nog wat aanvullende vragen had mbt de montage kreeg ik daarover ook goede tips mee. Bimintop zit er inmiddels op en montage was goed te doen. Biminitop is kwalitatief goed afgewerkt. Prima aankoop!

Goed opgelost!

Helaas was het niet helemaal goed gegaan bij mijn bestelling. Na het opmerken hiervan snel te woord gestaan, werd zorgvuldig uitgezocht. Vervolgens netjes te woord gestaan en van goed advies voorzien! Helaas niet in 1 keer goed maar professioneel en snel opgelost! Aanrader!

Correcte en snelle levering ondanks deze drukke tijden met afleveren. Top !

Topservice, kwaliteit en niet duur

Net nieuw in de wereld van de watersport werd ik gewezen op dit bedrijf. Zeer tevreden over producten en de wijze waarop ze met de klant omgaan.

TOP SERVICE !!!

Persoonlijke aanpak, correct en op tijd geleverd!!!

Snel gereageerd op corrigeren foute levering.

Top service! Helaas ontbrak een onderdeel bij levering van mijn bestelde water separator(filter). Dit is snel opgelost door Bateau. Overal worden weleens fouten gemaakt, maar uiteindelijk zit de kwaliteit in het snel en afdoende oplossen ervan. Prima dus.

snelle en correcte levering, Top

Alles netjes zoals besteld geleverd

Alles netjes verpakt en geleverd zoals besteld. Duurde wel 5 werkdagen voor het pakketjes er was maar dit mede door de corona.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Grote keuze en snelle levering. Mogelijkheid om een specifieke vraag te stellen heb ik wel gemist. Mogelijk heb ik niet goed gekeken, dat kan ook :-).

Ze zijn super vriendelijk

Had wat besteld en het pakket bij postorderbedrijf gls zoek geraakt en niet te vinden dus overmacht. Maar ze hebben het nogmaals opgestuurd en toen was het er de volgend dag

Gekochte producten keurig afgeleverd

Heb twee steiger hoekfenders & een benzinedop met meter gekocht. Prijstechnisch was Bateau Service de goedkoopste. Artikelen zijn keurig afgeleverd. 5 juni besteld & 10 juni afgeleverd

goede service Artikel helaas niet leverbaar maar goed opgelost

Een enige ervaring in de botenwereld.

Na wat opzoekingswerk op verschillende sites, zowel in Belgie als Nederland, kwam Bateau Bootservice er als beste uit. Over de kwaliteit van het product kan je niet discuteren. Dat product is in alle winkels identiek, maar de prijs??? Daar was geen enkele winkel tegen opgewassen. Omwille van de coronacrisis was de levering wel wat traag, maar daar kan je Bateau Bootservice niet op aanrekenen.

Prima webshop met veel artikelen en goede prijzen, communicatie ook prima.

Perfect item is snel geleverd!

Alles dik in orde!

Prima en snelle service

Gebeld door het bedrijf, dat alles niet in 1 keer leverbaar was. Daarna op de afgesproken tijd alles bezorgd en de 2e zending hebben ze de verzendkosten voor hun rekening genomen. Prima gedaan.

Zeer goed bedrijf

Supersnel geregeld