Gekochte artikelen alleen leverbaar tegen bijbetalen van bijna 70%

Nieuwe klant, voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Bateau. Aantal artikelen in de webshop besteld. In tegenstelling tot wat er op de website stond vermeld, bleken de artikelen niet voorradig te zijn. Na contact met de klantenservice blijkt dat de artikelen weldegelijk leverbaar zijn, maar omdat ze die bij een andere leverancier moeten bestellen die een hogere inkoopprijs hanteert, werd me verzocht bijna 70% bij te betalen. Dat weigerde ik, dus nu is de bestelling geannuleerd. Gelukkig wel snel mijn geld teruggekregen. Nooit meer hier bestellen dus.

Gekochte artikelen alleen leverbaar tegen bijbetalen van bijna 70%

Ja

Ja

Allpa ankerlicht

Hij doet t niet Arjan

Zeer goed en correct

Wat men mag verwachten van een webshop Levering is naar wens bij te sturen, wat erg prettig is.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Prima.

Het probleem is vastgesteld en opgelost.

Aardige man die de tijd en de moeite nam om het probleem vast te stellen en op te lossen. Hij werkte netjes en ruimde ook weer goed op.

Ruim 1,5 week wachten op de bestelling wachten is niet meer van deze tijd.

Ruim 1,5 week wachten op de bestelling is echt niet meer van deze tijd.

Meedenken met de klant!

Ik was een paar belangrijke onderdelen vergeten. Toen ik daarover belde werd ik sne; efficient geholpen. De verkoopster begreep precies wat ik nodig had en had het in een kwartiertje gefixt! Top!

zeer goed en snel gelevert bedankt hiervoor

goed bedrijf zeer aan te bevelen

Geweldige service en actief meedenken

Ben al jaren klant bij Bateau en de accuratesse, snelle levering en vriendelijke benadering maak ik niet vaak zo mee. Vooral zo doorgaan

Tevreden

Verkeerde levering, maar zeer goed en snel opgelost.

Snelle service goede kwaliteit

Juiste prijs/kwaliteit.

Prima geadviseerd en geholpen.

Komt afspraak na en geeft duidelijk advies!

Prima service, producten snel geleverd.

Voldoet aan de verwachtingen

op tijd op maat

keurig op tijd

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Is een betrouwbaar en professioneel bedrijf . Kregen goede adviezen .

Klant vriendelijk en goede service

Geven goed en snel advies via de app. Bestelde spullen worden snel verzonden. Uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel

nog geen ervaring

Door mijn eigen schuld, ik was n.l. de vakantie vergeten, is mijn bestelling later dan ik had verwacht. Contact met de klantenservice was vlot en duidelijk.

De levering verliep vlot na de bestelling. Veilig verpakt en netjes op een postpunt geleverd omdat ik niet thuis was.

Uistekende Services

Ondanks ze op vakantie gingen hebben ze er voor gezorgd dat de onderdelen op tijd werden verzonden

Fijne service!

Snelle levering en mooi product, precies wat ik zocht.

Vriendelijk - vakkundig en nette prijzen

Ik heb inmiddels al diverse keren onderdelen en toebehoren voor onze boot bij Bateauservice gekocht en ben erg tevreden . Spullen worden netjes op tijd bezorgd maar vind het ook erg handig dat je bij hen in de winkel kunt ophalen en indien nodig krijg je ook goed advies .

goede kwaliteidspodructen

even moeten wachten daar niet alles in stock was

top

Mijn ervaring was top. Meteen de volgende dag al verstuurd , kunnen er veel iets van leren.

paterstraat 7 D

5331EA Kerkdriel