Snel geleverd wat besteld is!

Zeer prettig om met dit bedrijf zaken te doen.

Duurd lang

Heb mijn bestelling nog niet binnen

Super bedrijf

Super bedrijf vriendelijke mensen met kennis van zaken Fijn geholpen zeker een aanrader

Had niets anders verwacht

Zo als in de winkel goed materiaal en snel geleverd top bedrijf met zeer goede eigenaars

prima geregeld

keurig mail wanneer weet iets is te bestellen en keurig op tijd.

Geweldig goede service

Duidelijke website, goede omschrijvingen van de artikelen en een eenvoudig bestelproces

Bestelling is nog niet helemaal compleet en ben daarbvan op de hoogte gesteld. Ook is er een alternatief aangeboden, maar dat was voor mij geen optie.

Vlotte service

Producten snel geleverd

positief

misschien niet meer van deze tijd, eerst bedrag overmaken, dan wordt de order verwerkt. Maar ze doen wel wat ze zeggen dat ze gaan doen, product wordt netjes geleverd.

Klantvriendelijk

Prettig contact, goede adviezen, klantvriendelijk en betaalbare artikelen.

Prima website en duidelijke tekst bij de onderdelen

Keurig snel geleverd! PRIMA!

De bestelling werd snel geleverd. Toen na een andere bestelling het product niet op voorraad bleek, werd ik netjes gemaild en gebeld en werd het bedrag direct teruggestort.

Goed, maar geen toelichting en geen passende schroeven

Ik zocht 2 zo groot mogelijke luiken om het vooronder in mijn zelfgebouwde houten sloep mee af te dichten. De luiken zijn goed, maar de scharnieren waren zo stroef dat ik dacht dat ik iets verkeerd deed. En er kwamen (soort van ) reserve scharnieren mee, waarvan ik de bedoeling nog niet begrijp. Gebruiksaanwijzing is er niet bij, schroeven moet je zelf bijkopen.

Top geregeld en kwaliteit

Ivm vakantie tochnop tijd verzonden

Prima prijs, nette levering en goed telefonisch contact over (na)levering

Prima prijs, nette levering en goed telefonisch contact over nalevering. (credit binnen enkele dagen, dus heel netjes)

Goed en snel geleverd

En ook goed geadviseerd door een medewerkster die me opbelde om de bestelling aan te passen.

Goede snelle service

Goede producten en snelle service helemaal niks mis mee.

Geweldig geholpen

Ik ben geweldig en snel geholpen met advies en aankoop

Supersnel en correct

Zoals je het eigenlijk zou verwachten. Gewoon top

Voordelig en snel met zowel bezorgen als afwikkelen retour.

Voor mijn nieuwe boot een aantal artikelen besteld bij Bateau Bootservice. Bestellingen werden snel geleverd en bij problemen werd direkt contact opgenomen. Fijn is ook bij een retour zonder gezeur aankoopgeld per ommegaande terug te krijgen.

heel correct en snelle levering

goede informatie en klantvriendelijk

Meters voor de boot

Keurig op tijd de juiste producten. Top

Voorraad klopt niet

Tot 2 keer toe materialen besteld die volgens de site op voorraad zouden zijn maar dat toch niet waren . Je krijgt dan een telefoontje met een alternatief. Dat wil je niet

paterstraat 7 D

5331EA Kerkdriel