Was op zoek naar dopjes voor het afdekken van trespaschroeven. In geen enkele bouwmarkt of ijzerhandel bij mij in de woonplaats te verkrijgen. Vervolgens op het internet gezocht en kwam uit bij 'mijn ijzerwaren'. Vervolgens de volgende dag in huis. Ik blij en de schilder blij. Dus in één woord GEWELDIG!
Website niet helemaal goed, waardoor ik het product niet goed kon vinden maar na een telefoontje toch goed gekomen
Prima assortiment, snelle levering
Mijn bestelling makkelijk gevonden en super snel geleverd!
Levering verliep vlot en duidelijke track & trace. Bij de brievenbus was een bevestigingspen van de deur missend. Goed te bereiken en vriendelijke klantendienst die me per direct verder hebben geholpen en de pen gratis hebben laten verzenden naar mijn thuisadres. Kortom: tevreden klant.
Zoals de titel zegt.
Veel keus ook in oude sloten.
Snelle levering is een voordeel maar de prijs wordt wel steeds hoger. Er komt een moment dat het te duur wordt.
voldoende keuze op een overzichtelijke webshop.
Bestelproces is overzichtelijk en eenvoudig. Verder snelle levering
Lange levertijd omdat we veel verschillende dingen besteld hadden, maar wel alles in goede orde en compleet ontvangen.
Het bestelde rooster is snel bezorg en komt overeen met beschrijving.
Makkelijk bestellen en je weet waar je aan toe bent qua verzenden, denk je. Echter de belofte de volgende dag verzenden wordt niet nagekomen. Onhandig als je een klus op tijd te klaren hebt. Spullen in goede orde ontvangen, maar later dan beloofd.
was de 1 keer dat ik iets heb besteld. 1 dag later was t al binnen. helaas moest t retour maar dat was geen probleem. via de site simpel geregeld.
Uitstekende klanten service.
Via chat op de website prima geholpen. Materiaal is al gemonteerd en van goede kwaliteit. Snelle levering.
Lang gezocht naar wat ik nodig had. Ik had eigenlijk geen idee hoe het product heette. Bij een speciaalzaak kreeg ik een hint - product was daar niet te koop - en ben vervolgens gaan zoeken. Bij Mijnijzerwaren terecht gekomen, bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen. Prima!
Zeer goede service
Snel geleverd op een moeilijke locatie (Waddengebied). En bij de helpdesk krijg je tenminste een levend persoon aan de lijn.
ik werd direct en heel efficiënt geholpen
Bij vragen , bericht doen en je krijgt antwoord
Als beschreven hierboven....
Ik ben tevreden
En nu kan ik het item niet meer retourneren. Bestel hier niks mensen! Oplichterij.
Goedendag Gijs, Wat vervelend dat een artikel niet is wat je ervan had verwacht. Ik zie dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice over het retour sturen van jou bestelling. Hierbij is vermeld dat de retour termijn ruim verstreken was maar dat je het artikel wel retour kunt sturen op eigen kosten. Zodra wij jouw retour bij ons binnen hebben krijg je de kosten van jouw bestelling terug. Mocht je verder nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen [email protected]
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.