Snelle levering en keurig verpakt afgeleverd
Snelle levering, en een goede projs!!
Vrijdags besteld de volgende dag in huis,
Heel tevreden over de service van MijnIJzerwaren. Zeer kundig advies, goede bereikbaarheid en snelle levering.
Rooster van super slechte kwaliteit, lak kwam meteen al los bij monteren. Verder vervormd het meteen terwijl het niet strak aangedraaid wordt. Extra knop voor bediening is veel te groot terwijl deze aangegeven wordt als Extra accessoires. Al met al erg ontevreden.
Kruipluik besteld, was snel verzonden en heel er goed verpakt. Klasse hoe ze omgaan met hun spullen!
Na de middag besteld en de volgende ochtend geleverd in België.
Gebeld voor uitleg. Snel contact, deskundige reactie, email met instructie en aanbod als ik er niet uitkom het terug mag sturen en zij het voor mij oplossen. Uiteindelijk zelf wel gelukt (leek).
Niet lang moeten wachten .. en alles is in orde !
Goede opvolging van onze bestelling, die wat langer op zich liet wachten. Heel fijne ervaring!
Ik zocht voor een client een thuiskluis, deze was simpel te vinden. Website was goed overzichtelijk en alles was heel duidelijk, van bestelproces tot bezorging. Pakket kwam netjes binnen en goed verpakt. Voor mij een reden om in ieder geval daar nog eens vaker te bestellen, indien dit nodig is.
goede prijs kwaliteit snelle levering
Ook al ging het om iets kleins, keurig snel geregeld, was er heel erg mee geholpen! Voor herhaling vatbaar! Mvrgr Marianne
Goed advies
prima produkt zeer snelle levering
Ik heb deurslotplaten en een deurklink besteld waarvan ik vooraf al wel gezi n dat niemand (ook zijzelf) ze niet meer (op voorraad) hadden. Bij hen kon ik ze ondanks dát als enige wel nábestellen zodat al mijn deuren gelijke sloten en grepen hebben. Het duurde even maar dat was vooraf al bekend. Zij merkten op dat de bestellingen samen niet op elkaar zouden passen, dit was heel fijn. Ik kreeg helaas een slotplaat met zwart front gestuurd ipv wit maar na melding hiervan op de Whatsapp-service lijn zag ik dat diezelfde dag nog een nieuwe met de juiste kleur naar mij verzonden werd die de volgende ochtend ook al binnen was! Retourneren van de foutieve plaat hoefde niet eens ivm kosten/baten. Foutjes maken we allemaal, het gaat erom hoe je ze hersteld en dat deden zij heel adequaat en goed. Ik ben zeer positief daardoor.
Snel
Verkeerde bestelling, direct nieuw besteld en andere geretourneerd. Allemaal soepel afgehandeld. Uitstekend geregeld.
Goed en snel geleverd
Ik had een insteekslot besteld en binnen 24 uur geleverd. Ik zelf het foute product besteld, verkeerde maten. Ik had niet goed op alle maten gelet, stom! Daarna via de site de retour procedure gestart. Alles is netjes en snel afgehandeld!!!
produkt als omschreven
Zeer goeie service, ook contact via chat, snelle levering, kwaliteitsvol materiaal!
Ik had een dranger nodig en via Google kwam ijzerwaren.nl als de goedkoopste naar voren. Op de site simpel bestellen, afrekenen en binnen no-time geleverd. Heb binnenkort meer nodig en ik weet waar ik die ga kopen!
Professor van der Waalsstraat 7
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.