Heel snel reactie ik heb mij vergist in de maten en heb direct een antwoord gekregen voor mij verder te kunnen helpen
Een kleine bestelling dit keer. Een deurstopper voor vloermontage. Een degelijke rvs uitvoering compleet met schroef en plug. Snel gemonteerd en doet waar het voor bedoeld is.
Snelle levering en gunstige prijzen, overzichtelijk website met ruim assortiment.
Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen en snelle levering.
Goede meerpuntsluiting tegen een mooie prijs
Behulpzame en snelle service voor de levering van een deurslot. Kostenloos een verkeerd besteld slot om ruilen en opgestuurd krijgen was een fijne extra service. Het slot volt soepel aan. Bedankt!
Zeer snel en heel goed.
Er was iets niet in orde met mijn product. Gebeld met de klantenservice en ze hebben meteen een aanvullend product gestuurd.
Perfect en vlug geleverd
Makkelijk besteld, snel afgeleverd.
Een renovatie slot besteld , eerst de verkeerde maat binnen gehad , zonder enig probleem een nieuwe toegestuurd, wat het speciaal maakt dat mijn driepuntslot nou niet de meest gangbare was , moest ook speciaal besteld worden , top geregeld en zeer prettige klant benadering , ga hier zeker weer bestellen als ik wat nodig heb
Had de bestelling niet helemaal goed gedaan. Echter na telefonisch contact was het snel opgelost. Snelle levering volgde.
snel antwoord op vragen en goed advies. Snelle levering. Kwalitatief materiaal.
's avonds besteld de volgende dag geleverd. Het product is zoals beschreven. Goed verpakt. Uitstekende ervaring.
Eerste bestelling gedaan, prima producten voor de juiste prijs!
Snelle levering en goed verpakt!
Zeer scherpe prijzen en de verzending was ook snel. Ondanks de black Friday en Sinterklaas periode
Prima produkten, goede prijs en snelle levering!
3 rvs boortjes besteld. Na 1 week maar eens gebeld maar word niet opgenomen. Daarna gemaild. Pakket is verdwenen. Ik als klant moet het onderzoek bij post nl afwachten. Geld kwijt geen boren en wachten op post nl. de klantenservice zegt in iets andere woorden. Pech gehad je wacht maar.
Hi Peter, Ik zie dat wij een onderzoek hebben lopen m.b.t. je bestelling, na aanleiding van je mail naar ons dat het pakket nog niet geleverd was. Helaas gebeurd het wel eens met PostNL dat een pakket zoek raakt of toch ergens anders is geleverd daarom starten wij eerst een onderzoek omdat het pakket vaak nog boven water komt na een onderzoek. Ik snap dat het vervelend is maar anders gaan we al spullen opsturen terwijl het later toch nog boven water komt. Uiteraard komen wij altijd met een nette oplossing na uitslag van het onderzoek. Met vriendelijke groet, Klantenservice Mijnijzerwaren.nl
Duidelijk site, snelle afhandeling en levering en kwaliteit
Top kwaliteit en snel geleverd
Mijn ijzerwaren altijd meteen antwoord en het versturen van producten altijd netjes en op tijd, Chapeau!
Positief
Professor van der Waalsstraat 7
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.