Prima tevreden. Helaas moest ik mijn bestelling retour sturen (verkeerde maat besteld) maar ook het retourproces is duidelijk en vlot.
Gebeld met Mijnijzerwaren, omdat ik er niet uit kwam welk merk slot ik nodig had. Ik kon foto's appen en ze hebben gelijk het goede slot gevonden met de link om deze te bestellen. Binnen 5 minuten geregeld en de volgende dag in huis! Top service!!
Geen Festool dealer maar garantie goed geregeld
Kwaliteit materialen en snelle levering.
Bestelling en leveringen steeds correct
Ook de verpakking van de kluis was discreet. Aan alles werd gedacht bij deze bestelling.
,s avonds 7 uur besteld, de volgende dag in huis..
Ruim sortiment, eenvoudige site, snelle levering. Goeie ervaring
Op de website stond er geleverd in 2 werkdagen . Dit was uiteindelijk 1 week .
Goedendag Jurgen, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de bezorging. Wij hebben dit voor je uitgezocht en je hebt 17-2 een artikel bij ons besteld dit heb je 21-2 thuis afgeleverd gekregen. Wij hanteren 1 a 2 werkdagen voor wij dit kunnen verzenden, helaas is hier 1 werkdag bijgekomen maar binnen 3 werkdagen had je dit artikel in huis. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag.
Goede ervaring met Mijnijzerwaren.nl Snelle service en alles is altijd netjes bezorgd.
Ik zocht een renovatieslot voor in oude paneeldeur. Kon de op de mm op jullie site uitzoeken.
heb 2 dorpelsluitingen besteld en 's anderendaags om 11 uur reeds ontvangen van een heel vriendelijke besteller van PostNL.
Levert wat t belooft.
Snel levering ,v.g.tot de volgende keer
Het was even checken van het passende slot qua draairichting deur en scharnierzijde -maakt het iets verwarrend qua links en rechts-, maar daarna ging het soepel en snel. De volgende werd het al bezorgd!
Ik zocht anti-kerntrek veiligheidsbeslag. Mijnijzerwaren bleek het voordeligst voor wat ik zocht. Zodoende besteld en al binnen 2 werkdagen in huis. Kwalitatief goed materiaal en netjes verpakt.
Ik heb een drukbel besteld die niet goed bleek te zijn. Ik kon m terugsturen, maar omdat het net over de ruiltermijn was moest ik 2 keer de verzendkosten betalen. Ik was hier niet blij mee, met name omdat het een klacht betreft.
Goedemiddag Ingeborg, Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Wij hebben dit voor je nagekeken en we zien in het betaalsysteem dat het complete bedrag is gecrediteerd dus inclusief de verzendkosten. Volgens mij is het dan verder goed verwerkt en heb je dus niet 2x verzendkosten hoeven te betalen maar 1x voor de retourzending. Het retourneren is alleen op eigen kosten geweest omdat dit buiten de retourtermijn was. Mochten er nog vragen zijn horen we het graag van je!
De regenkap was niet compleet. Ik miste de moer om de kap te klemmen
Goedendag Albert, Jammer om te lezen dat je niet geheel tevreden bent over het geleverde artikel. Helaas heb je hier over geen contact met ons opgenomen zodat wij het missende artikel konden nasturen. Mocht je alsnog een moer ontvangen om de kap mee vast te zetten dan horen wij dit graag. Mocht je nog verdere vragen hebben horen wij dat graag.
Veel verschillende artikelen. Ik vond iets wat ik nergens anders kon vinden.
slecht ingepakte bestelling, komt natuurlijk bij levering al kapot en beschadigd aan.
Goedendag Ershad, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Wij hebben dit voor je nagekeken en wij zien dat je aangeeft dat je de verkeerde maat van het artikel had besteld en dat je evengoed een ander artikel in de juiste maat ging bestellen. Hierom hebben wij alleen een retour label gezonden zodat je het verkeerd bestelde en beschadigde artikel kosteloos naar ons kon retourneren. Zo te zien is alles ook weer netjes gecrediteerd. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij graag van je.
Ik werd prima geholpen bij mijn probleem door Mike.
Vandaag besteld morgen in huis! Waargemaakt! Geweldig, De dag nadat mijn deur was open getrapt kon ik het kapotte deel de dagschootvanger vervangen.
Goede snelw service
Goede prijzen snel geleverd
Ik ga altijd wel na waar producten tegen de laagste prijs gekocht kunnen worden. Dat in combinatie de goede service en snelle levering komt ik uiteindelijk weer bij Mijn Ijzerwaren uit.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT