Uitstekend!
Bestelling goed en op tijd geleverd
Snelle,kwaliteit en voor redelijke prijs levering
Telefonisch contact omtrent (oude) meerpuntssluiting die vervangen moest worden. Aangezien de moderne varianten flink afwijken qua afmetingen is een vervanging een behoorlijke zoektocht. Medewerker kon mij gelijk helpen en heeft de links naar de betreffende onderdelen op de website per email doorgestuurd. Daarna een kwestie van klikken en bestellen. Bestelling werd de volgende dag reeds thuis afgeleverd. Top.
Duidelijke webshop en een snelle levering
Hadden beloofd de volgende dag geleverd, spijtig genoeg was dit niet.
Waarom nu al een review vragen? Heb het net gekocht (een luchtkap voor op het dak) en kan ik dus nog niets zeggen over de kwaliteit.
Een snelle levering en de prijs was ook ok. Dus zeer tevreden met Mijnijzerwaren
Bestelde materiaal van goede kwaliteit en op tijd geleverd.
leuk verpakt en verzonden. succes met de verdere handel.
mijn ervaring met leverancier is oké.
Goed bedrijf .
Nadat ik mij had verdiept in de vaktermen kon ik toch met Google het juiste insteek slot vinden voor mijn deur. Op het slot stond geen type vermeld namelijk.
Via internet artikel gevonden en besteld, binnen de gestelde termijn geleverd
Ik had een ronde TL buis nodig. Door de gedetailleerde foto kon ik direct de juiste keuze maken!
Twee bestellingen. Eerst 2 exemplaren om te kijken of ze goed passen. En daarna de rest. Alles netjes en snel geleverd.
Ik zocht een onderdeel wat niet zomaar overal te koop was voor een particulier. Mijnijzerwaren had het op voorraad en leverde erg snel voor een goede prijs.
Snelle levering, mooie prijs, goede kwaliteit, groot assortiment.
helemaal top, meer kan ik er niet aan toevoegen
goede leveringen
het was zeer duidelijk , snelle levering , gemakkelijk te bestellen , zeer positieve ervaring ,
correct en snel
Overzichtelijk, snelle levering