Juiste kwaliteit en correcte levering
Zeer goede service en stipte levering
Snelle levering keurig net bedrijf.
Goed contact en prettige afhandeling van een verzoek om een deur/slot te bestellen bij een andere leverancier welke alleen aan groothandelaren levert.
M, het was tot nu toe altijd perfect geregeld en nog. Alleen miste ik de sluitkommen. Zijn als nogsnel nageleverd. Toen ik het garnituur wilde plaatsen bleken de patentboutjes 4mm te zijn ipv 6mm. Gelukkig had ik er zelf nog een paar. Verder ben ik dik tevreden. Gr jan
Oud slot kapot, gelijk ‘s avonds besteld en nauwelijks 12 uur later al vervangen. 200% tevreden.
Na bestelling voor 21.00 andere dag in huis. Jammer dat ik dacht een set van 2 bestelde was het er maar 1 dus moest ik nog een set bestellen. Kan wat duidelijker. Redelijk prijzig.
La commande était livré três rapidement et c'était vraiment la bonne serrure.
De belofte: voor 21 uur besteld, volgende dag geleverd wordt waargemaakt. De artikelen worden goed verpakt.
Makkelijke website, product snel gevonden, supersnelle levering.
jullie hebben gedaan wat we hebben afgesproken
Op de site snel gevonden en geleverd
Snelle fijne goede service
Goed en snel en met goed advies (via hulplijn)
Snel geleverd, en veel keus aan goed materiaal.
Duidelijke website, snelle response. Bestelde artikel werd de volgende dag bezorgt.
Snel geleverd en correct!
Overzichtelijke winkel, prijzen ok, vlotte afhandeling, voldoet aan verwachting
Goede service!
Snelle levering en goede kwaliteit.
goede kwaliteit en snelle levering
We hadden het product vrijdagavond besteld en hadden het zéker maandag nodig. Het is op tijd verzonden en geleverd. Topservice!
Prima bedrijf komt afspraken na!
Makkelijk de nodige artikelen te vinden
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT