Zie beschrijving
Prima website waarop je duidelijk kan zien wat je koopt.
Goede ervaringen
sleutel nr 4 van nemef 1200 besteld en een nr 1240 gekregen . nu nieuwslot geplaatst en 2 sleutels voor de vuilnisbak .
Goedemiddag Arjan, Dat is jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Helaas zijn deze sloten niet op sleutelnummer te bestellen en is dit ook niet te selecteren bij ons in de webshop. Jammer dat je hierom een negatieve reactie heb achtergelaten aangezien dit ook niet zo staat vermeldt bij ons op de site. Mocht je nog hulp nodig hebben of vragen dan vernemen we dat graag van je. Met vriendelijke groet, Klantenservice Mijnijzerwaren.nl
Snelle levering ondanks de feestdagen.
Super duidelijke site om specifiek onderdeel te zoeken.
De bestelling is helaas nog niet binnen...
Prima petjes, snel geleverd.
Snel en goed geleverd
Twee artikelen besteld (loopslot en speedboor). Informatie stond duidelijk op de website. Levering was zeer snel!
Zeer goed product en snelle verzending. Bedankt!
Bestellen betalen ontvangen zonder problemen. Snel en vertrouwd
Het gewenste product op voorraad tov andere leveranciers die moeten bestellen met een maand levertijd. En supersnelle levering! Geweldig
Alles keurig geregeld en verzending ook op tijd. Niks op aan te merken.
Uitstekende concureren prijs met een daarbij snelle levering
zeer snelle levering. alleen had ik de verkeerde maat opgegeven en het retour gestuurd met het verzoek om het om te ruilen.
Zeer klantgerichte service!
Producten voldoen exact aan beschrijving en levering is snel. Communicatie is helder en wordt nagekomen.
net voor de kerst eea besteld en de belofte was dat het vrijdags aan zou komen (dus direct na de kerst). Alles ging goed, incl de postnl levering.
Ik heb raamuitzetijzers besteld en die werden de volgende dag al bezorgd. Goede website met voldoende keuze.
Veel keus, waar je af en toe jezelf wat wegwijs in moet maken. snelle levering en afhandeling van vragen.
Eindelijk op internet juiste deur beslag gevonden bij mijnijzerwaren, blijkt na levering de kleur niet goed (basic alumium ipv champagne kleur, zoals wel op de foto stond). Ik had al zoveel moeite gestopt in vinden van juiste deurbeslag, gaat het hier ook weer niet goed, ik geef het op.
Goedemiddag Joeri, Dat is vervelend om te lezen. We proberen dit wel aan te geven op de productpagina. Ik zie dat het om een licht model gaat en niet champagne kleur (dit is F2 namelijk). Wij hebben de champagne kleur ook in het assortiment mocht je dit wensen dan horen we graag van je. Met vriendelijke groet, Klantenservice Mijnijzerwaren.nl
Bestellen ging vlot en 2 dagen later was mij pakje al geleverd .
Homebox brievenbus bestelt ondanks de feestdagen zeer snel geleverd. Brievenbus homebox zeker ook een aanrader.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT