Zo te zien goede kwaliteit
Snelle levering kwaliteit zeer te vreden
Gewoon goed
Prettige shop ervaring. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
zie hierboven
levertijd 7 weken voor een rolletje rubberband...schandalig
Het product dat ik kocht was op zich goed maar omdat de maten er niet bij stonden en het op de foto groter leek kan ik het net wel of net niet gebruiken.
Goed product en snelle levering.
Mijn IJzerwaren was de vierde online shop die ik benaderde met mijn technische vraag en die mij uiteindelijk het gevraagde artikel kon leveren.
De veiligheidssloten werken perfect en lampen zijn oke
Omdat het bestelde en het geleverde niet 100% overeen kwamen wordt meegedacht in een passende oplossing
Hier geldt het gezegde dat afspraak =afspraak. Alles conform afspraak.
Wat ik wilde gekregen en super snel
Duidelijke website, goede informatie en ik heb nog nooit meegemaakt dat de informatie over de bezorging zo goed was
goed, top advies via telephone en met geschreven communicatie...alles past en heeft de taak da door makkelijk gemaakt...dank
Een goed bedrijf om sloten, scharnieren etc. Te bestellen tegen een redelijke prijs
Zocht 2 Mauer cilinder sloten en kwam uit bij mijnijzerwaren.nl, duidelijke en overzichtelijke website, afwijkekende maten zijn via hun ook te bestellen, klantenservice is goed te bereiken en heeft antwoord op al je vragen, makkelijk om een bestelling te plaatsen en optijd geleverd.
Snel gevonden via internet wat ik nodig had
De verzendings kosten waren duurder dan de artikels, voor mij hoeft dit echt niet zo snel, Het artikel lijkt ook wel veel groter op de foto's van de site. Verder alles ok en waarschijnlijk kom ik zeker nog terug ;-) Francis
Groot assortiment en een snelle levering. Pruduct is precies zoals omschreven. Top!!
Leuke prijs,snelle levering
ik had een tweede kans item gekocht. Dat bleek dusdanig beschadigd, dat het niet bruikbaar is. Echter toen ik de doos opende, stond daar al geschreven dat de deur klemt. Dus dit retour item is zonder na te kijken weer verkocht, waardoor ik het weer terug moest sturen. De klantenservice is daarentegen wel goed (vlot en eerlijk).
Bestellen ging makkeljjk en de volgende dag had ik netjes alle bestelde scharnieren.
Excellent service .
7 Professor van der Waalsstraat