Duidelijke site en snelle levering.
Fijn bedrijf en netjes geholpen! Snel en betrouwbaar.
Vlot en correcte bestelling en levering. Uitgebreid aanbod
super
Het plaatje op de site laat bij de bestelde dop ook een bevestigingsnippel zien. Deze werd er niet bij geleverd.
Goed geholpen en bij gestaan, alleen niets opgeschoten
De sloten die ik bestelde kon ik nergens anders krijgen. De levertijd was iets langer dan beloofd maar uiteindelijk tevreden.
Prima service, duurde even voor het binnen was,maar dat was netjes voorspelt
Prima, snelle levering. Helaas product nog niet kunnen gebruiken doordat ik geen ijzerboor heb :-/
Bestelling via internet werd snel geleverd en het product was van goede kwaliteit.
Goede site en snelle levering
Maar wel tevreden over het product.
Cheap and quick!
Geka koppelingen aangeschaft. Snel geleverd tegen een aantrekkelijk prijs
Eerlijke prijzen en snel verstuurd!
Snelle levering. Duidelijke site. Jammer dat er weinig foto's zijn bij n artikel.
Duidelijke website, snelle levering, prima service
Ging snel en was goed Top bedrijf
Op de site is het makkelijk te vinden wat je zoekt ,en de levering is ,zoals afgesproken, snel geleverd en netjes verpakt . Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van het verzenden van je pakket .
Goede ervaring en service snelle afhandeling
Snel geleverd en groot aanbod. Prijzen zijn prima!
Vlug en perfect geleverd!
Volgende dag spullen al in huis.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT