Goede ervaring. Top product en snelle levering.
Bestelling en levering goed verlopen. Jammer dat er enkel op het facturatie-adres geleverd kan worden ondanks de goederen betaald zijn. Ook dit zal allicht zijn redenen hebben.
Ik kreeg mijn pakket maar niet en heb gebeld met ijzerwaren. Fijn geholpen. Mijn pakket was nog niet compleet. Graag had ik dat van jullie vernomen. Verder netjes geholpen
Alles is vlot gegaan, geen problemen gehad. Op tijd geleveerd.
Mooi product goede prijs
Bravo pour la rapidité et la marchandise... Commande reçue très rapidement (2 jours ouvrés) . Qualité du produit impeccable pour un prix défiant toute concurrence.... Merci je reviendrai vers vous.. Contact au top et pour tout (documents) Cordialement
De bestelling werd snel en goed afgehandeld. Zeer goede communicatie.
Heldere site, makkelijk bestellen. Levering binnen dag is te optimistisch:4 dagen. Verder positief
Extra lange scharnieren besteld. Fijn dat deze webshop een zo’n uitgebreid assortiment heeft. Deze scharnieren zijn niet goedkoop maar de kwaliteit is top. Snelle levering. Prima webshop.
Het product werd al een dag later geleverd dus dat was echt wel snel ! De site is duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Al met al prima .
Ik bestel welk dag deel wil je het bezorgd hebben tussen 8.00 en 114.30 18.00 22.00 ik werk beetje ouderwets maar oke tussen 18.00 en 22.00 top zijn ze om 15.30 aan de deur geweest te zijn niet thuis hebben ze het 6 buren verder op af gegeven
Mijn bestelling was snel geleverd en het product is top! Ga hier zeker vaker bestellen.
Perfect geregeld levertijd goed aangehouden
Erg laat met terugbetalen na retour sturen.
Ik zocht een deurslot en bij de bouwmarkt hadden ze die niet, maar via mijnijzerwaren.nl had ik het snel gevonden en was het snel in huis.
Ik miste een item in de verzending en sommige items waren beschadigd. Dit is zonder gedoe snel opgelost, erg netjes!
Ruim assortiment goede producten tegen scherpe prijzen.
Fijne webwinkel, goede producten, levering en retour procedure heel goed.
Levering was in eerste instantie niet 100% compleet. Dit werd supersnel en netjes opgelost en er werd meegedacht naar een oplossing voor plaatsing van het sluitwerk in oudere kozijnen. Dank!
uitstekend
kwaliteit en nette prijzen
Daar is niks aan toe te voegen.
De volgende dag geleverd. Verzending via post nl. Beter dan dhl. Goed op hoogte gehouden
Zuignappen douchegreep voldoet niet en bij Mijnijzerwaren rvs/verchroomde exemplaren besteld. Netjes geprijsd en goed verpakt snel verzonden. Aannrader tot en met.
Duidelijk en snel
7 Professor van der Waalsstraat