Gezochte producten goed geprijsd. Bestelproces duidelijk en levering zonder problemen.
Prima prijzen voor axa producten. Een van de bestellingen was nogal vertraagd door PostNL maar daar kan de webshop niks aan doen.
Alles prima en snel geleverd
In 1 woord alles top en snel
Zocht een degelijk railsysteem van 2,75 m. Vond hier een rail van 3m compleet met wieltjes voor 4 deuren van max. 45kg. Alle bouwmarkten afgelopen niks gevonden (2,40m en max 40kg) Beter voor minder,Top webshop
Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen. Tot nu toe elke dag een mail ontvangen dat het de volgende dag bezorgd gaat worden. Ik zou de bestelling krijgen op zaterdag en inmiddels is het dinsdag. En nog steeds niets ontvangen.
Besteld en gelijk de volgende dag geleverd. Montage moet nog gebeuren, maar de artikelen zien er degelijk uit, precies zoals ik ze had besteld.
De technische adviezen zijn zeer duidelijk en geen vraag te veel! Helaas heeft de levering bijna twee weken geduurd, gelukkig geen moeilijke klant waarvoor hij nodig was.
Prima service, snelle levering en goed product.
Naar aanleiding van een vraag over een levering zeer snelle reactie. Alles gaat zeer correct en prettige communicatie.
Goed geholpen.
Ruime keus, snelle levering, duidelijk site
Uitstekende prijs, levering de volgende dag. Top!
De website gaf voldoende informatie, waardoor ik het juiste deurslot kon bestellen. Dit werd vervolgens al de volgende dag geleverd bij het afhaalpunt van PostNL. Goed verpakt ook. Helemaal goed!
Vandaag besteld voor 21:00 uur, morgen in huis! Zo’n artikel had ik. Want we hebben lekkage!! Nou, mooi niet! Dinsdag besteld, Woensdag in huis. Mooi niet! Gebeld, mijn ijzerwaren belde naar post.nl, ik ook. Voorlopig helemaal niks. 5 dagen zeker….. Ze belden terug, waren wel begaan, maar bij een lekkage heb je daar niks aan…..
Snelle levering en redelijke prijs
Heel goed geholpen in de werkplaats/ winkel.
Niks op aan te merken, prima prijs en uitstekende service. Bestellen, betalen en een dag later heb je alles .
Zondag besteld dinsdag in huis. Top
S'avonds besteld en de volgende dag s'middgs geleverd. Echt top.
Iets misgegaan met het verzenden van mijn bestelling. Na snel en vriendelijk telefonisch contact de bestelling alsnog de volgende dag bezorgd. Ook een mail ontvangen met excuses voor het ongemak. Ik ben zeer tevreden.
Snel handelen en verf is goed.
Goede producten voor goede prijs. Fijn dat je ook bij behorende schroeven direct kan bij bestellen.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT