‘s avonds besteld ‘s ochtends/‘s middags in huis Direct op mijn raam geschroefd en paste meteen. Kortom erg tevreden
Gewoon goed en snel geholpen
Mijn ijzerwaren deed ook niet moeilijk met retourneren buiten de verlopen termijn. Daarnaast dacht men mee in welp product ik wel moest hebben
Top verzorgd
snelle service, levering
Soms heb je ineens iets kleins nodig waarvan je niet eens wist dat het bestond. Dat was een renovatierooster in mijn geval omdat muizen zichzelf een vip ingang hadden gegeven in het bijna 20 jaar oude kunststofexemplaar dat ik in de muur had zitten. Met enkele klikken besteld en in no-time verstuurd door Mijn IJzerwaren. Prima voor elkaar inclusief updates van de verzending/aflevering.
Snelle verzending goed verpakt
Je kan ook moeilijker dingen vragen
Wat ze beloven komen ze na en prima produkten
Levering binnen afgesproken termijn. Deurgreep goede kwaliteit, voldoet aan verwachtingen. Bijgeleverde bouten waren te lang, zelf moeten afzagen.
Goed en snel
Gewoon goed. Goede prijs kwaliteits-verhouding en snelle verzending.
Ik zocht al weken na een zeldzame maat deurschild. Mijnijzerwaren had die gelukkig.
snel geleverd en goede kwaliteit
De enige verbetering zou kunnen zijn om bij sloten voor links of rechtsdraaiende deuren ook verschillende foto's te gebruiken. Dat gaf nu wat verwarring, waardoor per ongeluk het verkeerde slot werd besteld. Werd overigens wel keurig opgelost.
klant heeft bestelling opgezocht en wij besteld >> prima
Vrijdag besteld, zaterdag geleverd.
Bestellen ging vlot, de levering kreeg ik door voor maandag 10 maart maar nog niet geleverd door DHL.
Snel geleverd volgens afspraak
Artikelen prima, Pakketdienst had het zomaar ergens achtergelaten
Original review
Ook de link 'volg jouw zending' werkt niet
Top site! Duidelijke product beschrijving met maten en eenvoudig om een order te plaatsen.
Goed assortiment en snelle levering.
de bestelling is correct en snel geleverd . top
Top materiaal en super snelle levering!
Fijn gereageerd op een misgelopen bestelling, Top
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.