Oud ( bruynzeel/lips, +/- 50 jaar oud) kastslot bij deze winkel nieuw verkrijgbaar!
Duidelijke communicatie, snelle levering en in prima staat.
Uitstekende service
Snelle levering en correcte facturatie
Slotbouten en de wat losse zaken besteld, slotbouten worden verkocht Incl. Moeren. De slotbouten werden geleverd zonder moeren, hierover gebeld en een dame van de klantenservice aan de telefoon gehad. Bij de vraag of de bestellingen niet intern gecontroleerd werden kreeg ik een uitbrander van haar met de strekking wat ZIJ er aan konden doen?????? teleurstellend bedrijf qua service en communicatie!!!
Heb er een windhaak gekocht exact zoals ik had voorgesteld. Was nergens anders in de winkel te krijgen.
Goed assortiment. Alles wat ik zocht was beschikbaar en de volgende dag in huis.
Moest zeer lang op de bestelling wachten en toen ik eindelijk het bestelde voordeur slot kreeg leek dit wel een geresiveerd exemplaar. Heb het slot zelf open moeten maken om een palletje in de behuizing verder om te buigen voordat het slot naar behoren werkte. Voor een beoogd nieuw en duur slot had dit niet gemogen. Moest het echter nu wel zelf oplossen omdat ik niet nog langer zonder een voordeur slot kon.
Artikel zoals vermeld en snelle levering
Deurbeslag besteld en achteraf ontdekt dat ik een onder was vergeten in mijn bestelling. Dit werd kosteloos nagestuurd. Perfect.
Goed product, maar jullie adverteren met bezorging de volgende dag, wat bij lange na niet wordt gehaald. Doe dit gewoon niet; hierdoor kwamen werklui voor niks langs.
Het artikel dat ik zocht (Hoppe raamkruk afsluitbaar met stift 7x50mm) is lang niet overal verkrijgbaar. Hier wel en bovendien snel geleverd. Prijs was ok. Tevreden klant dus.
Ik miste een onderdeel en dat is keurig en snel opgelost.
Bij telefonische navraag over een postvanger werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. En geleverd binnen een dag.
Regenkapje voor schoorsteen had ik snel nodig ivm plaatsen. Netjes op tijd andere dag geleverd.
Volgens afspraak
Artikelen worden snel en compleet geleverd maar ook retour proces is klantvriendelijk
Prima prijs, prima product en snel geleverd
Keuring verpakt en op tijd geleverd
snel en stipt
Ik heb het onderdeel besteld aan de hand van een foto op de website en die kwam niet overeen met het geleverde onderdeel
Een dergelijke deurschaar kun je bijna nergens kopen en hier gelukkig wel. Artikel was netjes verpakt, prima gelopen dus. Mijn dank
Zoals beschreven past product perfect juiste afmetingen
Snel geleverd product voldoet aan de verwachting wordt op de hoogte gehouden over de levering
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT